ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 17 aprilie 2021

 
 

News Buzău [8/04/2021]

 
Municipiul Buzau in scenariul ROSU! INFORMATII OFICIALE! BILANTUL COVID! - JOI 08 APRILIE 2021 - Până astăzi pe teritoriul judetului Buzau au fost confirmate 74 cazuri noi de infectare. 4.989 cazuri noi de persoane infectate cu SARS CoV (...)
     
Municipiul Buzau in scenariul ROSU! INFORMATII OFICIALE! BILANTUL COVID! - JOI 08 APRILIE 2021 - Până astăzi pe teritoriul judetului Buzau au fost confirmate 74 cazuri noi de infectare. 4.989 cazuri noi de persoane infectate cu SARS CoV 2

Astăzi, 08 aprilie 2021, situația epidemiologică la nivelul județului Buzău se prezintă astfel: Număr persoane confirmate pozitiv Covid-19 de la începutul pandemiei: 11358 Număr persoane vindecate Covid-19 de la începutul pandemiei: 10107 Numărul total de decese Covid-19 de la începutul pandemiei: 326 Număr persoane în carantină la domiciliu: 797 Număr persoane aflate în izolare la domiciliu: 724 Conform datelor Direcției de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore, în județul Buzău au fost confirmate 74 cazuri noi de infectare (dintre care 6 pacienti testati in laboratoare private si 4 pacienti testati in unitati sanitare din alte judete). Pacienții au vârste intre 13 ani și 86 de ani. Anchetele epidemiologice sunt în desfășurare.

cititi articolul complet în News Buzău


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: News Buzău +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY