ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 17 aprilie 2021

 
 

B1 Tv [8/04/2021]

 
Stelian Ion, despre memorandumul Ministerului Muncii privind legea salarizării: Nu a avut un aviz negativ. Va fi o avizare cu observații (VIDEO)
     
Stelian Ion, despre memorandumul Ministerului Muncii privind legea salarizării: Nu a avut un aviz negativ. Va fi o avizare cu observații (VIDEO)

Stelian Ion a declarat, joi, într-o conferință de presă, că Ministerul Justiției nu a avizat negativ memorandumul Ministerului Muncii referitor la legea salarizării, însă spune că s-a solicitat răgaz pentru a ...

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Prințul Philip, soțul reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, va fi condus pe ultimul drum. Urmărește procesiunea (...)
Prințul Philip, soțul reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, va fi condus pe ultimul drum. Urmărește procesiunea LIVE (VIDEO)
Familia Regală Britanică își ia rămas-bun, sâmbătă, de la unul dintre cei mai importanți membri, (...)
Ludovic Orban participă, sâmbătă, la o acțiune de împădurire, în Maramureș
Ludovic Orban participă, sâmbătă, la o acțiune de împădurire, în Maramureș
Ludovic Orban, ia parte, sâmbătă, la o acţiune de plantare de puieţi, la Şomcuta Mare, judeţul (...)
CELE MAI TARI BANCURI CU STEWARDESE: Un avion face o rotire neaşteptată / Dragi pasageri, vă rog să vă păstraţi calmul. (...)
CELE MAI TARI BANCURI CU STEWARDESE: Un avion face o rotire neaşteptată / Dragi pasageri, vă rog să vă păstraţi calmul. Pilotul îşi .....
Un avion face o rotire neaşteptată şi zboară cu ”picioarele sus”. Stewardesa: Dragi pasageri, vă rog (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY