ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 22 aprilie 2021

 
 

Gazeta de Sud [8/04/2021]

 
Zeci de paturi pentru pacienții Covid sunt blocate
     
Zeci de paturi pentru pacienții COVID sunt blocate

Zeci de paturi destinate pacienților COVID din Gorj sunt blocate în momentul de față. Este vorba de locurile aferente Secției Dermatologie, aflată la în pavilionul din strada A.I. Cuza, din cadrul Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu. Administrația unității medicale a aprobat fonduri pentru achiziția de servicii de proiectare în vederea înlocuirii instalației electrice de la Secția Dermato-Venerice. Proiectul va viza și montarea unei centrale de alarmare antiincendiu. Cele 25 de paturi erau destinate pacienților. Din cauza faptului că instalațiile sunt foarte vechi și nesigure, conducerea Secției a anunțat că acestea ar putea să nu facă față și să se producă evenimente coe. Nici Direcția de Sănătate Publică Gorj nu a acordat avizul obligatoriu pentru ca secția să poată fi folosită pentru pacienții COVID. Prin urmare, s-a decis să fie realizate lucrările necesare, astfel încât să nu existe niciun fel de pericol și pacienții și personalul să beneficieze de condiții sigure în cadrul secției. Doar 50 de pacienți COVID pot fi internați la Boli Infecțioase Din cauză că toate cele 25 de paturi sunt blocate, în momentul de față,la nivelul Secției COVID Boli infecțioase pot fi internați maximum 50 de pacienți infectați cu coronavirus. În momentul de față, la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu, locatia din strada A.I. Cuza (Pasarelă) sunt internați 38 de pacienți confirmați. Mai sunt 12 paturi libere, cele 25 blocate, din totalul celor 75. „12 pacienți la nivelul compartimentului de Terapie Intensivă(numărul total paturi disponibile 12). Locația de pe strada Tudor Vladimirescu: 9 pacienți suspecți izolați la nivelul secțiilor (numărul total paturi disponibile 9); 2 pacienți la nivelul izolatorului secției de Terapie Intensivă (numărul total paturi disponibile 2); Locația Progresului (Spital 700): 11 pacienți suspecți internați în (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Peste 500 de magistrați, scrisoare deschisă către Consiliul Superior al Magistraturii după cercetarea disciplinară a 8 (...)
Peste 500 de magistrați, scrisoare deschisă către Consiliul Superior al Magistraturii după cercetarea disciplinară a 8 judecători
Peste 500 de magistrați au semnat o scrisoare către Consiliul Superior al Magistraturii, căruia (...)
Federaţia Română de Volei a făcut mai multe modificări în sistemul competiţional
Federaţia Română de Volei a făcut mai multe modificări în sistemul competiţional
Consiliului Director al Federaţiei Române de Volei a stabilit, în şedinţa sa de miercuri, schimbarea (...)
Jandarmul implicat în intervenția brutală în cazul bărbatului din Pitești, arestat preventiv
Jandarmul implicat în intervenția brutală în cazul bărbatului din Pitești, arestat preventiv
Jandarmul care fusese reținut de procurorii militari în cazul bărbatului din Pitești mort la scurt (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY