ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 11 aprilie 2021

 
 

Gazeta de Sud [8/04/2021]

 
VIDEO: Mai multe românce, ţinute captive de o grupare criminală, în Spania
     
VIDEO: Mai multe românce, ţinute captive de o grupare criminală, în Spania

16 persoane, victime ale exploatării sexuale, au fost astăzi eliberate într-o operațiune comună Spania-România. Victimele erau drogate și forțate să practice prostituția, proxeneții considerându-le drept proprietatea lor personală. Nouă membri ai acestei rețele criminale care se ocupa cu traficul de persoane în trei țări – Spania, România și Regatul Unit al Marii Britanii – au fost arestați. Rețeaua controla și întrega activitate de prostituție din partea de sud a insulei Tenerife. Ancheta poliției, împărțită în două faze, a fost dezvoltată în cadrul EUROJUST – Agenția Uniunii Europene pentru Cooperare în Justiție Penală și în virtutea canalelor existente de cooperare judiciară internațională. Prima parte a început în Santa Cruz de Tenerife, unde a fost stabilită originea activității infracționale principale și victimele exploatării sexuale au fost eliberate. În această etapă au fost efectuate toate înregistrările și perchezițiile. În cea de-a doua fază au fost efectuate arestările legate de ordinele europene de arestare și predare. Operațiunea a început atunci când agenții au aflat de existența unei organizații criminale extrem de bine organizată și structurată, rețea care își avea sediul în Tenerife și opera între Spania, România și Regatul Unit al Marii Britanii. Membrii săi au controlat activitatea infracțională legată de prostituție în această zonă a Spaniei, în special în partea de sud a insulei, cu precădere în orașele Arona și Adeje. Ancheta a culminat în Spania cu eliberarea a patru victime și reținerea a trei persoane pe numele cărora exista un Ordin european de detenție și predare pentru infracțiunile de trafic de ființe umane, prostituție și apartenența la o organizație criminală. Au fost făcute șase înregistrări și percheziții – patru la domiciliile din orașele din Tenerife, Adeje și Arona, una la un club din Arona și alta la o casă din (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Accident demn de o cascadorie de Hollywood! Autoturismul a luat foc, șoferul a scăpat miraculos
Accident demn de o cascadorie de Hollywood! Autoturismul a luat foc, șoferul a scăpat miraculos
Accident demn de o cascadorie de Hollywood în județul Vâlcea. Șoferul a plonjat cu mașina vreo 30 (...)
„U“ Craiova – CFR Cluj, live text, ora 21.30 / Tudorie îi ia locul lui Ivan în primul 11!
„U“ Craiova – CFR Cluj, live text, ora 21.30 / Tudorie îi ia locul lui Ivan în primul 11!
„U“ Craiova întâlnește astăzi, de la ora 21.30, pe stadionul Ion Oblemenco, pe CFR Cluj. Meciul (...)
VIDEO / Incendiu de vegetație uscată la Mofleni
VIDEO / Incendiu de vegetație uscată la Mofleni
Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit în această după-amiază în cartierul craiovean Mofleni. (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY