ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 11 aprilie 2021

 
 

News Buzău [8/04/2021]

 
Raed Arafat, anunț important despre înmormântările din pandemie: „Trebuie modificată regula”
     
Raed Arafat, anunț important despre înmormântările din pandemie: „Trebuie modificată regula”

Raed Arafat a vorbit, marți seara, despre regulile de înmormântare din pandemie, un subiect foarte dezbătut în ultima perioadă, mai ales din prisma deceselor artiștilor Nelu Ploieșteanu și Gabi Luncă. Familiile celor doi au fost extrem de revoltate de regulile privind înmormântarea, refuzând chiar să ridice trupurile de la Spital și făcând cereri care să constate că testele covid-19 au fost negative, înainte de deces. Toate aceste proceduri au fost făcute de ambele familii, pentru ca înmormântările să poate fi creștinești.

cititi articolul complet în News Buzău


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: News Buzău +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY