ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 23 aprilie 2021

 
 

Gazeta de Sud [8/04/2021]

 
Horoscop
     
Horoscop

BerbecAveţi energie, chef de viaţă şi vreţi să vă implicaţi în tot şi toate. Bine ar fi să vă rezumaţi doar la ale voastre şi să-i lăsaţi pe ceilalţi să-şi vadă de treburile lor. Tendinţa zilei este de a vă refugia în problemele celorlalţi şi de a vă lăsa pe voi deoparte. TaurO zi bună de a sta doar cu voi înşivă. Stările voastre de spirit fluctuează mult şi bine ar fi să nu lăsaţi să se vadă acest lucru. Sunt posibile probleme la nivelul capului, dar le veţi depăş uşor cu ajutorul remediilor naturiste. Relaţiile colegiale sunt delicate. GemeniPrietenii şi protectorii revin în atentia voastră cu multă forţă. Sunt posibile dialoguri în contradictoriu, demne de luat în considerare. Ar trebui să vă îndreptaţi eforturile mai mult către relaţia cu persoana iubită sau, funcţie de caz, către relaţia cu copiii. RacCariera este domeniul foarte accentuat astăzi. Vă doriţi o imagine mai bună în ochii lumii, însă doar voi aveţi puterea de a crea acest lucru. Este posibilă o discuţie aprinsă cu o persoană cu autoritate, dar cu prudenţă şi calm veţi depăşi momentele delicate. LeuRelaţiile cu străinătatea sunt la mare căutare. Puteţi vorbi sau primi veşti de la cineva aflat departe de graniţele ţării sau vă puteţi hotărî să plecaţi într-o călătorie îndepărtată. Sunt aspecte importante, cu urmări majore. Dialogurile cu persoane erudite, lecturarea unei cărţi filozofice, meditaţiile în locuri sfinte sunt variante de liniştire şi de elevare a sufletului. FecioarăSunt momente favorabile achitării datoriilor de orice fel. Verificaţi-vă situaţia bugetului de venituri şi cheltuieli. Se pare că, deocamdată, dispuneţi de puţini bani, însă lecţia acestei perioade este găsirea echilibrului între laturile materiale şi cele spirituale ale vieţii. BalanţăEste o zi bună de a vă ocupa de relaţiile parteneriale. Sunt posibile reproşuri din partea celorlalţi, dar dreptatea este de partea lor. Nu (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
P​este un milion de români îşi serbează ziua onomastică de Sfântul Gheorghe
P​este un milion de români îşi serbează ziua onomastică de Sfântul Gheorghe
Peste un milion de români îşi serbează onomastica vineri, de sărbătoarea Sfântului Gheorghe, scrie (...)
Româncele fac furori la Istanbul. Ana Bogdan, in sferturi după victoria cu Krejcikova
Româncele fac furori la Istanbul. Ana Bogdan, in sferturi după victoria cu Krejcikova
Ana Bogdan este într-o formă fantastică. Românca s-a calificat în sferturile de finală ale turneului (...)
5 avantaje ale alergării dimineața
5 avantaje ale alergării dimineața
Alergarea dimineața pentru pierderea în greutate poate oferi o serie de beneficii pentru (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY