ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 20 aprilie 2021

 
 

Agerpres [7/04/2021]

 
Turcan, către Ciolacu: Am anunţat un proiect care completează şi face aplicabilă Legea 56/2020
     
Turcan, către Ciolacu: Am anunţat un proiect care completează şi face aplicabilă Legea 56/2020

Ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale, Raluca Turcan, i-a răspuns miercuri, pe o reţea de socializare, liderului PSD, Marcel Ciolacu, care o acuzase anterior că nu ştie ce legi a votat, că ea a anunţat o ordonanţă de urgenţă de urgenţă pentru cadrele medicale care să clarifice şi să completeze Legea 56/2020 pentru recunoaşterea meritelor personalului medical participant la acţiuni medicale împotriva COVID-19. "Marele lider PSD se dovedeşte iute la vorbă şi încet la pricepere. (...) Anunţul meu de astăzi reprezintă o ordonanţă de urgenţă pentru cadrele medicale, adică o modificare şi o completare a legii nr. 56/2020 pentru recunoaşterea meritelor personalului medical participant la acţiuni medicale împotriva COVID-19. Proiectul clarifică aspecte referitoare la sursa de finanţare a pensiei de urmaş, a ajutorului suplimentar acordat familiei care a suportat cheltuielile pricinuite de decesul personalului medical care a participat la acţiuni medicale împotriva COVID-19 şi a ajutorului lunar acordat părinţilor, în condiţiile în care decedatul era singurul întreţinător al părinţilor săi", a precizat Raluca Turcan, într-o postare pe Facebook. Precizările ministrului Muncii vin după ce Marcel Ciolacu a acuzat-o, miercuri, că nu ştie ce legi a votat cu un an în urmă pentru că a vorbit despre un proiect de act normativ care să ofere sprijin pentru familiile medicilor care au decedat de coronavirus. În acelaşi context, Raluca Turcan adaugă că Legea nr. 56/2020, fiind derogatorie atât de la legislaţia vizând drepturile de asigurări sociale în sistemul public de pensii, cât şi de la legislaţia vizând drepturile de pensie în sistemul pensiilor militare de stat, trebuie modificată pentru a clarifica instituţiile responsabile cu stabilirea şi plata drepturilor pecuniare din bugetul de stat prin bugetele instituţiilor plătitoare. (...)

cititi articolul complet în Agerpres


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Tenis: Monica Niculescu - Nu am ce să reproşez nimănui, mai avem o şansă mâine
Tenis: Monica Niculescu - Nu am ce să reproşez nimănui, mai avem o şansă mâine
Căpitanul jucător al echipei feminine de tenis a României, Monica Niculescu, a declarat, vineri (...)
Bacău: Incendiu la Spitalul Judeţean de Urgenţă; nu sunt victime şi nu au fost evacuate persoane
Bacău: Incendiu la Spitalul Judeţean de Urgenţă; nu sunt victime şi nu au fost evacuate persoane
Un incendiu a izbucnit, vineri seara, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău, în zona prin care trec (...)
Tenis: Mihaela Buzărnescu - Am muncit ca un câine pe teren, sunt extrem de dezamăgită că nu am adus un punct (...)
Tenis: Mihaela Buzărnescu - Am muncit ca un câine pe teren, sunt extrem de dezamăgită că nu am adus un punct ţării
Jucătoarea de tenis Mihaela Buzărnescu a declarat, vineri seara, după înfrângerea în faţa Martinei (...)
[Toate articolele din: Agerpres +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY