ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 20 aprilie 2021

 
 

Jurnalmm [8/04/2021]

 
Postările făcute de primarul Cătălin Cherecheș în spațiul public, privind gestionarea cerșetoriei în Baia Mare, nu sunt discriminatorii!
     
Postările făcute de primarul Cătălin Cherecheș în spațiul public, privind gestionarea cerșetoriei în Baia Mare, nu sunt discriminatorii!

Postările făcute de primarul  Cătălin Cherecheș în spațiul public, privind  gestionarea cerșetoriei în Baia Mare, nu sunt discriminatorii! Conform Hotărârii  nr. 202 din 10 februarie 2021 ale CNCD,  postările făcute de primarul  Cătălin Cherecheș pe  Facebook ,cu privire la gestionarea problemei cerșetoriei în Baia Mare,  nu sunt discriminatorii. “CNCD mi-a dat dreptate în privința demersului cu cerșetorii ridicați de pe domeniul public și puși la muncă în folosul comunității! Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării a decis prin Hotărârea nr. 202 din 10 februarie 2021, în urma reclamației mai multor organizații neguvernamentale cu privire la postările făcute de mine pe Facebook cu privire la gestionarea problemei cerșetoriei în Baia Mare că acestea NU sunt discriminatorii. Vă readuc aminte că în urmă cu un an am informat opinia publică cu privire la acțiunile colegilor mei de la Direcția Asistență Socială care ridică cerșetorii de pe domeniul public, îi însoțesc la adăpostul public unde beneficiază de diverse servicii și de sprijin, iar ulterior, cei care acceptă, sunt angrenați în diverse activități pe domeniul public, în folosul comunității. Astfel responsabilizăm oamenii, le oferim o mână de ajutor, dacă doresc, în schimb le cerem implicare în folosul comunității. Îi putem ajuta să renunțe la viața pe străzi, să se reabiliteze, să își găsească un loc de muncă, un acoperiș deasupra capului, iar între timp ne pot ajuta să ne facem treaba pentru comunitate. Asta deranjează tot felul de organizații care știu doar să încaseze fonduri și să se lăfăie câțiva în lux, în timp ce grupurile țintă pentru care manifestă se scaldă în aceeași mocirlă. Sunt obișnuit deja cu faptul că de fiecare dată când fac ceva bun pentru comunitate deranjez pe cineva, supăr vreo organizație, sare un ONG cu acuzații deplasate și în loc să evoluăm, să avem cu toții (...)

cititi articolul complet în Jurnalmm


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Jurnalmm +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY