ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 11 aprilie 2021

 
 

Jurnalmm [8/04/2021]

 
Deputatul PNL, Florin Alexandru Alexe: E timpul să fim solidari cu toți oamenii implicați în lupta cu pandemia. E timpul să privim spre viitor cu încredere!
     
Deputatul PNL, Florin Alexandru Alexe: E timpul să fim solidari cu toți oamenii implicați în lupta cu pandemia. E timpul să privim spre viitor cu încredere!

Deputatul PNL, Florin Alexandru Alexe: E timpul să fim solidari cu toți oamenii implicați în lupta cu pandemia. E timpul să privim spre viitor cu încredere! Ziua mondială a sănătăţii este celebrată, în fiecare an, la 7 aprilie. Scopul marcării acestei zile este evidenţierea temelor de sănătate specifice domeniilor prioritare ce provoacă îngrijorări pentru Organizaţia Mondială a Sănătăţii. În anul 1946, OMS lansa următoarea definiție pentru sănătătate: „Este o stare pe deplin favorabilă atât fizic, mental cât și social, și nu doar absența bolilor sau a infirmităților”. Mai târziu, definiția avea să fie modificată prin adăugarea următoarelor cuvinte: „capacitatea de a duce o viață productivă social și economic”. “Ne aflăm astăzi în fața unei crize sanitare de neimaginat în urmă cu câțiva ani. Virusul SARS-CoV-2 s-a transmis în țările din întreaga lume, făcând din noi toți potențiale victime ale noului coronavirusului. Indiferent de vârstă, rasă sau statut social, toți cetățenii trăiesc sub amenințarea bolii, chiar dacă nu toți suferă în același mod. După declanșarea crizei sanitare, am devenit cu toții conștienți de fragilitatea sistemului de sănătate. Medicii și-au petrecut ultimul an în combinezoane, sub presiunea numeroaselor cazuri apărute în fiecare zi și a dinamicii evoluțiilor sociale. Suntem cu toții recunoscători pentru eforturile făcute de medicii din România și din întreaga lume. Trebuie să ne asigurăm că, atunci când pandemia o să devină doar o amintire neplăcută, vom avea înțelepciunea să investim toate resursele disponibile în susținerea sistemului de sănătate. Ultimul an ne-a făcut conștienți de nevoia de solidaritate internațională în fața pericolului. Apartenența la structurile europene ne-a permis acces la unelte pentru a lupta cu pandemia. Conform tuturor analizelor și clasamentelor, ne situăm în topul țărilor la numărul de vaccinuri (...)

cititi articolul complet în Jurnalmm


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Jurnalmm +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY