ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 20 aprilie 2021

 
 

Jurnalmm [8/04/2021]

 
Îi dă afară pe capete! Nu vor mai avea loc de muncă din 21 mai. Poliția Locală desființată?!
     
Îi dă afară pe capete! Nu vor mai avea loc de muncă din 21 mai. Poliția Locală desființată?!

Vești proaste pentru acești români după apariția unui nou proiect. Aceștia pot rămâne fără loc de muncă din 21 mai. Inițiatorul proiectului susține că este vorba despre o reorganizare. Poliția Locală Focșani ar putea fi desființată în urma unui proiect publicat pe site-ul oficial al primăriei. Această propunere de proiect vine din partea liberalei Alina Drumea care spune că este vorba despre o reorganizare. ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția! AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD Oferte de nerefuzat 2021 Proiectul a luat naștere după ce consilierii locali PNL Focșani au precizat că au primit numeroase sesizări din partea cetățenilor cu privire la Poliția Locală. „Cetăţenii municipiului Focşani ne-au atras atenţia în mod repetat asupra competenţelor Poliţiei Locale. După multe reclamaţii, discuţii şi consultări cu focşănenii, am constatat că îşi doresc reorganizarea acestui serviciu al primăriei în acord cu nevoile reale ale oraşului. Alături de colegii consilieri locali liberali, am depus o iniţiativă de proiect conform legii, am cerut ca acest proiect să fie transparent pe site-ul primăriei, unde va putea fi consultat şi dezbătut public timp de 30 de zile”, spune Alina Drumea. Cine sunt cei care vor fi dați afară Potrivit proiectului, cei care își vor pierde locul de muncă din 21 mai sunt cei cu salariile cele mai mari, respectiv: poliţist local grad superior, poliţist local grad principal, poliţist local asistent. Amintim că Poliția Locală ese condusă de Dorian Alecsandrescu, ginerele actualei soții a primarului municipiului Focșani, Cristi Misăilă. Dorian Alecsandrescu a fost consilier local PSD și director la o altă societate a primăriei numită SC Parking. Salariul acestuia este de 14.720 de lei brut, la care se adaugă norma de hrană în valoare de 32 de lei. În ceea ce privește adjunctul Poliției (...)

cititi articolul complet în Jurnalmm


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Jurnalmm +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY