ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 11 aprilie 2021

 
 

Dobrogea News [7/04/2021]

 
INCDDD studiază habitatele de hrănire ale sturionilor pentru o mai bună cartare
     
INCDDD studiază habitatele de hrănire ale sturionilor pentru o mai bună cartare

Administraţia Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării, în parteneriat cu Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare “Delta Dunării”-I.N.C.D.D.D. Tulcea, Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Marina “Grigore Antipa”- I.N.C.D.M. Constanța, Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Geologie si Geoecologie Marină – GEOECOMAR implementează proiectul „Revizuirea planului de management și a regulamentului RBDD”. Obiectivul proiectului este inventarierea și cartarea speciilor sălbatice de interes comunitar în vederea determinării măsurilor pentru menținerea/îmbunătățirea stării de conservare a speciilor și habitatelor deimportanța comunitara din RBDD, prin realizarea a 312 de hărți privind distribuția și starea de conservare a speciilor și habitatelor. Echipa de cercetare implicată în realizarea expedițiilor din cadrul proiectului au procedat, prin metoda lavajului gastric la specii de sturioni, în vederea obținerii datelor necesare privind spectrul trofic pentru o mai bună cartare a habitatelor de hrănire. După prelevarea probelor de conținut stomacal, exemplarele sunt eliberate în siguranță. The post INCDDD studiază habitatele de hrănire ale sturionilor pentru o mai bună cartare first appeared on DobrogeaNews.

cititi articolul complet în Dobrogea News


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Dobrogea News +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY