ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 22 aprilie 2021

 
 

Radio Crazy [7/04/2021]

 
Satellites, un îndemn optimist și un nou cover by Tom Boxer & Mert Can feat. Georgia Alexandra
     
Satellites, un îndemn optimist și un nou cover by Tom Boxer & Mert Can feat. Georgia Alexandra

Primăvara aceasta este despre renaștere, despre începuturi, despre cum să ne acceptăm și să nu evităm să o luăm de la capăt, indiferent de situație. Asta ne dă de înțeles și cel mai nou cover al celebrei piese „Satellites”, originally by September. Cover-ul interpretat de Tom Boxer, Mert Can & Georgia Alexandra reprezintă, cu siguranță, cea mai fresh reinterpretare a momentului. Cu un sound chill, creația artiștilor se transformă într-o piesă a contemplării. Even an angel can end up falling/ Don’t you cry, because you’re crawling sunt cuvinte încărcate de optimism, menite să încurajeze fiecare ascultător și să îl consoleze atunci când lucrurile nu merg așa cum ar trebui. Start again, it’s a beautiful morning/ For satellites continuă acest impuls optimist și demonstrează că fiecare zi este, cu certitudine, un nou început de care să profităm. Tom Boxer este un DJ și producător muzical din România cu aproximativ 160.000 de ascultători lunari pe Spotify. Pentru el, să livreze piese pline de energie pozitivă a devenit deja o obișnuință, iar printre cele mai cunoscute creații ale sale, menționăm „Deep In Love”, „Morena”, „A Beautiful Day”, „I Feel You”, „Voulez Vous”. Piesa „Morena”, cu peste 11.500.000 de vizualizări, în colaborare cu Antonia, a ocupat primul loc în topurile din Bulgaria, Polonia și România. De asemenea hitul a intrat în top 10 în Ungaria și Israel. Single-ul „Deep In Love”, cu aproape 74 de milioane de vizualizări, în colaborare cu Morena și cu J Warner, a ajuns pe poziția a 8-a în România și în Ungaria și pe locul 18 în Polonia. Mert Can, producător muzical din Turcia cu peste 650.000 de ascultători lunari per total pe Spotify. El este apreciat pentru creațiile muzicale fresh și reinterpretările sale originale. Acesta jonglează cu o arie vastă de genuri muzicale, iar energia și stările transmise sunt întotdeauna diferite. (...)

cititi articolul complet în Radio Crazy


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Radio Crazy +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY