ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 17 aprilie 2021

 
 

Radio Crazy [7/04/2021]

 
Holly Humberstone lansează single-ul “Haunted House”
     
Holly Humberstone lansează single-ul “Haunted House”

Casa copilăriei lui Holly Humberstone este o casă ciudată, ciudată, ciudată. Utilizată anterior ca locuință de servitori pentru un castel din apropiere, se prăbușea în jurul familiei artistei. Părțile sale cele mai interesante, salvate de hoardele de viori vechi pe care tatăl lui Holly le-a întins în jurul locului, sunt în straturile sale subterane. Există o temniță și o cameră plină de cârlige de carne și un climat atât de umed. Prietenilor săi li se pare întreaga casă atât de înfiorătoare încât au căutat mereu scuze pentru a nu dormi acolo. Holly Humberstone a declarat despre noua piesa: „Am scris această melodie despre casa veche și plină de personalitate în care am crescut. Casa este o parte atât de importantă pentru familia noastră. Casa din copilărie era locul în care noi toţi ne conectăm, doar că vechimea acesteia ne făcea pe toţi să ne gândim la momentul plecării. Aceasta casă reprezintă pentru mine simbolul copilăriei.” Astăzi, Holly se simte foarte influenţată de casa în care a copilărit. muzica şi identitatea vizuală a acesteia sunt inspirate de copilăria lui Holly. EP-ul de debut, “Falling Asleep At The Wheel”, a acumulat deja peste 100 milioane de stream-uri, iar piesa “Haunted House” este prima melodie dupa proiectul prin care a debutat in muzica. Holly a atras atentia cu primul ei EP, iar BBC Sound of 2021 a recunoscut-o ca noile talente din muzica. Aceasta a primit laude din partea Amazon Music ,Apple si DSCVR, ca fiind o artista ce trebuie urmarita in 2021, avand performance-uri live si la Jimmy Kimmel Live si The Late Late Show with James Corden. Pasiunea lui Holly se extinde către toate valentele artei și identității sale, inclusiv la hotărârea ei de a ajuta cauzele în care crede. Adesea împrumutând hainele surorii sale în videoclipuri muzicale, Holly a decis să creeze magazinul Fifth Sister Swap pentru a schimba aceste articole (...)

cititi articolul complet în Radio Crazy


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Radio Crazy +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY