ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 22 aprilie 2021

 
 

ProSport [7/04/2021]

 
Criză financiară fără precedent la liderul din Premier League! Manchester City a pierdut 140 de milioane de euro din cauza pandemiei de Covid-19!
     
Criză financiară fără precedent la liderul din Premier League! Manchester City a pierdut 140 de milioane de euro din cauza pandemiei de COVID-19!

Clubul englez Manchester City a dezvăluit o pierdere de 140 de milioane de euro, generată de pandemia de coronavirus, în raportul său financiar anual. Veniturile clubului au scăzut cu 530 de milioane de euro în […] Criză financiară fără precedent la liderul din Premier League! Manchester City a (...)

cititi articolul complet în ProSport


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Dennis Man și Valentin Mihăilă, sfătuiți să plece de la Parma. „Bine ar fi să își găsească o echipă în prima (...)
Dennis Man și Valentin Mihăilă, sfătuiți să plece de la Parma. „Bine ar fi să își găsească o echipă în prima ligă!”
Dennis Man și Valentin Mihăilă sunt sfătuiți de Ionel Dănciulescu să plece de la Parma, toate acestea (...)
Academica Clinceni – FCSB, ora 20:15, Live Video Online în etapa 2 din play-off-ul Ligii 1. Elevii lui Toni Petrea (...)
Academica Clinceni – FCSB, ora 20:15, Live Video Online în etapa 2 din play-off-ul Ligii 1. Elevii lui Toni Petrea forțează revenirea pe locul 1. Echipele (...)
Academica Clinceni – FCSB se joacă azi, ora 20:15, în etapa a 2-a din play-off-ul Ligii 1, pe (...)
Mihai Rotaru, atac la FRF, pe modelul Gigi Becali: „Cum să răspund la această întrebare?” Ce se întâmplă cu jucătorii (...)
Mihai Rotaru, atac la FRF, pe modelul Gigi Becali: „Cum să răspund la această întrebare?” Ce se întâmplă cu jucătorii Craiovei convocați pentru Jocurile Olimpice
Universitatea Craiova a remizat la Botoșani, 1-1, iar Mihai Rotaru a declanșat o serie de (...)
[Toate articolele din: ProSport +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY