ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 23 aprilie 2021

 
 

HotNews [7/04/2021]

 
Champions League: PSG, victorie la Munchen (3-2 vs Bayern) / Chelsea, cu un pas în semifinale (2-0 vs Porto)
     
Champions League: PSG, victorie la Munchen (3-2 vs Bayern) / Chelsea, cu un pas în semifinale (2-0 vs Porto)

Cele două echipe care au disputat finala sezonului precedent de Champions League nu au dezamăgit - PSG s-a impus cu 3-2 pe terenul formației Bayern Munchen (Kylian Mbappe a înscris de două ori - Robert Lewandowski nu a jucat fiind accidentat) și este favorită la calificarea în semifinalele competiției. În celălalt meci al serii, Chelsea a câștigat cu 2-0 împotriva celor de la Porto (meciul a avut loc la Sevilla) și este cu un pas în runda următoare.

cititi articolul complet în HotNews


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: HotNews +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY