ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 20 aprilie 2021

 
 

Agerpres [7/04/2021]

 
Covasna: Teatrul ''Andrei Mureşanu'' organizează casting pentru un spectacol regizat de Radu Afrim
     
Covasna: Teatrul ''Andrei Mureşanu'' organizează casting pentru un spectacol regizat de Radu Afrim

Teatrul Andrei Mureşanu din Sfântu Gheorghe organizează casting pentru un spectacol regizat de Radu Afrim, dorind să coopteze în noul proiect mai mulţi tineri cu vârste cuprinse între 16 şi 20 de ani. Conducerea teatrului a menţionat că invitaţia se adresează acelor tineri care, pe lângă talent actoricesc, "dau dovadă de capacitatea de a improviza, sunt dezinvolţi, nu se simt stânjeniţi atunci când utilizează un limbaj colocvial şi au o prezenţă scenică firească şi o abordare cât mai naturală". "Spectacolul are la bază textul 'Consensual' de Evan Placey, tradus în limba romană de Anna Maria Popa cu titlul 'Consimţământ'. Pentru a avea un impact cât mai puternic asupra tinerilor cărora li se adresează, echipa artistică intenţionează să coopteze cât mai mulţi tineri în proiect. Prin urmare, tinerii interesaţi sunt aşteptaţi pentru casting, miercuri, 5 mai, de la ora 10:00, la sediul Teatrului 'Andrei Mureşanu', unde vor fi prezenţi membrii echipei artistice împreună cu regizorul Radu Afrim", se arată într-o postare pe pagina de Facebook a teatrului. Pentru proba de casting, tinerii trebuie să pregătească un text contemporan la alegere, să facă un exerciţiu de improvizaţie şi să susţină o discuţie cu membrii echipei artistice şi cu regizorul. "Textul este scris într-o limbă română simplă, cu expresii uzuale şi uşor de înţeles, motiv pentru care sunt aşteptaţi la casting şi tinerii talentaţi de etnie maghiară care consideră că se pot descurca. Repetiţiile pentru spectacol vor avea loc în perioada 5 mai - 28 iunie. Se va lucra zilnic, în a doua parte a zilei. În săptămâna dinaintea premierei programate pentru 28 iunie se va lucra intens pe tot parcursul zilei", menţionează conducerea instituţiei. AGERPRES/(AS-autor: Oana Mălina (...)

cititi articolul complet în Agerpres


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Tenis: Monica Niculescu - Nu am ce să reproşez nimănui, mai avem o şansă mâine
Tenis: Monica Niculescu - Nu am ce să reproşez nimănui, mai avem o şansă mâine
Căpitanul jucător al echipei feminine de tenis a României, Monica Niculescu, a declarat, vineri (...)
Bacău: Incendiu la Spitalul Judeţean de Urgenţă; nu sunt victime şi nu au fost evacuate persoane
Bacău: Incendiu la Spitalul Judeţean de Urgenţă; nu sunt victime şi nu au fost evacuate persoane
Un incendiu a izbucnit, vineri seara, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău, în zona prin care trec (...)
Tenis: Mihaela Buzărnescu - Am muncit ca un câine pe teren, sunt extrem de dezamăgită că nu am adus un punct (...)
Tenis: Mihaela Buzărnescu - Am muncit ca un câine pe teren, sunt extrem de dezamăgită că nu am adus un punct ţării
Jucătoarea de tenis Mihaela Buzărnescu a declarat, vineri seara, după înfrângerea în faţa Martinei (...)
[Toate articolele din: Agerpres +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY