ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 22 aprilie 2021

 
 

HotNews [7/04/2021]

 
Sindicatul Europol publică o adresă cu "solicitarea conducerii MAI" ca polițiștii să culeagă informații despre proteste: "Asta vor cei care ne conduc"
     
Sindicatul Europol publică o adresă cu "solicitarea conducerii MAI" ca polițiștii să culeagă informații despre proteste: "Asta vor cei care ne conduc"

Sindicatul Europol publică o adresă atribută conducerii MAI prin care se cere ca la nivelul tuturor județelor polițiștii să ofere sprijin jandarmilor, inclusiv prin măsuri informativ-operative despre protestele anti-restricții. Pe documentul publicat nu apare data la care a fost transmisă solicitarea.

cititi articolul complet în HotNews


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: HotNews +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY