ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 17 aprilie 2021

 
 

Gazeta de Sud [7/04/2021]

 
Elisabeta Lipă, înainte de CE: „Să ne luăm medaliile şi să venim acasă“
     
Elisabeta Lipă, înainte de CE: „Să ne luăm medaliile şi să venim acasă“

Preşedintele Federaţiei Române de Canotaj (FRC), Elisabeta Lipă, a declarat, miercuri, că ediţia din acest an a Campionatelor Europene, programată între 9 şi 11 aprilie la Varese (Italia), va fi una dificilă, deoarece în afară de lupta pentru medalii, competiţia reprezintă şi o ultimă repetiţie înaintea regatei de la Lucerna (15-17 mai), de calificare la Jocurile Olimpice de la Tokyo. „Să vedem cum va fi cu Europenele, pentru că, din ce am înţeles, e prea puternic vântul … pentru că acum trebuiau să fie nişte calificări acolo şi au amânat din cauza condiţiilor meteo nefavorabile. Dar eu sper ca vremea să se îndrepte şi să fie frumoasă până duminică. Să ne luăm medaliile şi să venim acasă. Mă gândesc la medalii, normal, pentru că avem sportivi buni care au demonstrat. Acum e important să ţină şi vremea cu noi, să fie condiţii bune ca să ne facem treaba. Va fi o competiţie extrem de grea, nu că ar fi fost uşoare ediţiile precedente, dar emoţiile sunt duble, pentru că este un test, o repetiţie pentru calificările de peste o lună. Deci în afară de lupta pentru medalii, Europenele sunt importante şi pentru că este o ultimă repetiţie înainte de calificările la Jocurile Olimpice”, a afirmat Lipă. „Din ce am văzut pe înscrieri, bătălia va fi foarte mare la aceste Europene. Sunt ţări care nu au calificat unele probe şi atunci aruncă în competiţia asta anumite echipaje, ca să vadă cum stau şi cum să se prezinte la regata de calificare de la Lucerna de peste o lună. Deci, nu este un European normal, ca să spun aşa. Deci nu te duci, concurezi, iei medaliile şi ai plecat. Peste o lună sunt calificările şi toată lumea testează, urmăreşte să găsească o breşă, să vadă cum face un echipaj pe care să-l califice la Jocurile Olimpice. Aşa că nu e simplă treaba, sunt nişte Europene atipice. De asta sunt şi 35 de ţări înscrise şi va fi un număr record de sportivi (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Lovituri aeriene asupra Fâşiei Gaza după un nou tir de rachetă spre Israel
Lovituri aeriene asupra Fâşiei Gaza după un nou tir de rachetă spre Israel
Armata israeliană a indicat sâmbătă că a efectuat lovituri aeriene împotriva unor „ţinte teroriste” (...)
Incendiu la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Bacău
Incendiu la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Bacău
Un incendiu a izbucnit, vineri seara, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău, în zona prin care trec (...)
Peste 100 de sancţiuni au fost aplicate pentru nerespectarea regulilor anti-COVID, în Gorj
Peste 100 de sancţiuni au fost aplicate pentru nerespectarea regulilor anti-COVID, în Gorj
Peste 100 de gorjeni au fost amendați în ultimele 24 de ore, deoarece nu au respectat regulile (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY