ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 14 aprilie 2021

 
 

Gazeta de Sud [7/04/2021]

 
Stimulentul pentru revenirea mai rapidă de 6 luni din concediul postnatal, majorat de Guvern
     
Stimulentul pentru revenirea mai rapidă de 6 luni din concediul postnatal, majorat de Guvern

Guvernul a aprobat, în ședința de miercuri, proiectul de act normativ privind majorarea stimulentului pentru părinții care sunt în concediu de creștere a copilului și aleg să se întoarcă la serviciu mai devreme de șase luni. Stimulentul va crește de la 650 de lei la 1.500 de lei, a declarat ministrul Muncii, Raluca Turcan, la finalul ședinței de Guvern. Acest stimulent de reinserție crește și dacă părinții se întorc la lucru înaintea împlinirii vârstei de un an a copilului cu dizabilități, potrivit HotNews. De asemenea, este acordat un stimulent de 650 lei persoanelor care se întorc la lucru după împlinirea de către copil a vârstei de 6 luni până la împlinirea de către copil a vârstei de 2 ani. Același stimulent îl primesc părinții care se întorc la lucru după vârsta de un an a copilului cu dizabilități până la împlinirea vârstei de 3 ani. Stimulentul pentru revenirea mai rapidă de 6 luni din concediul postnatal, majorat de Guvern Va mai exista un stimulent de inserție de 650 de lei pentru părinții care întorc la lucru în cazul copilului cu dizabilități cu vârsta cuprinsă între 3 și 7 ani. Se va lua în considerare perioada în care părinții au fost în șomaj tehnic Actul normativ mai prevede că se va lua în considerare perioada în care părinții au fost în șomaj tehnic la calculul perioadei pentru stabilirea indemnizației pentru creșterea copilului. Dacă părintele s-a întors la muncă mai devreme de împlinirea vârstei de 6 luni a copilului, dar își pierde locul de muncă fără a fi vinovat, va beneficia de stimulentul de inserție dacă își găsește alt loc de muncă până împlinește copilul 2 (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Dezbatere privind „pașaportul de vaccinare”, lansată de Parlamentul European
Dezbatere privind „pașaportul de vaccinare”, lansată de Parlamentul European
Comisia pentru Libertăți Civile din Parlamentul European (LIBE) a discutat marţi la Bruxelles, (...)
De ce aleg asociaţiile de proprietari firme de administrare condominii?
De ce aleg asociaţiile de proprietari firme de administrare condominii?
Administrarea asociaţiilor de proprietari intră într-o nouă etapă, deoarece firmele specializate în (...)
Taxa de parcare în Craiova. Scump, domne, prin SMS! La parcometru e mai ieftin
Taxa de parcare în Craiova. Scump, domne, prin SMS! La parcometru e mai ieftin
Taxa de parcare în Craiova. Celebra zicală „dai un ban, dar stai în faţă“ se potriveşte de minune şi (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY