ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 16 aprilie 2021

 
 

Agerpres [26/03/2021]

 
Alba: 15 UAT-uri, inclusiv municipiul reşedinţă - o incidenţă mai mare de 4 la mie; 3 dintre ele - peste 7,5
     
Alba: 15 UAT-uri, inclusiv municipiul reşedinţă - o incidenţă mai mare de 4 la mie; 3 dintre ele - peste 7,5

Un număr de 15 unităţi administrativ-teritoriale din judeţul Alba, printre care două municipii, inclusiv Alba Iulia, şi un oraş, aveau, potrivit datelor transmise vineri de către Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Alba, o incidenţă mai mare de 4 la mia de locuitori, iar trei dintre acestea, toate în mediul rural, înregistrau peste 7,5 la mia de locuitori. Cu o rată de peste 4 la mia de locuitori, în municipiul reşedinţă de judeţ, Alba Iulia, în municipiul Aiud şi în oraşul Ocna Mureş ar urma să fie permisă circulaţia în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică până la ora 20,00, iar pentru operatorii economici, activitatea să fie permisă până la ora 18,00. Potrivit DSP, Alba Iulia avea anunţată vineri o rată de 5,81, Aiud de 6,38, iar Ocna Mureş, de 6,37. În aceeaşi situaţie, respectiv o rată de peste 4 la mie, se mai află şi comunele Unirea - 6,48, Noşlac - 6,05, Gârbova - 5, 11, Miraslău - 5,05, Stremţ - 4,90, Lunca Mureşului - 4,65, Ciugud - 4,60, Galda de Jos - 4,47 şi Mihalţ - 4,32. În Rimetea a fost instituită carantina, aici fiind, potrivit CJSU Alba, o rată de infectare de 18 la mia de locuitori. În raportarea DSP, Rimetea apare vineri cu o rată de 13 la mia de locuitori, explicaţia fiind aceea, potrivit reprezentanţilor DSP, că în analiza de risc se calculează incidenţa reală, nu cea raportată, care are 72 de ore întârziere. Aşa se face că incidenţa de 18 va fi anunţată în comunicatul DSP doar duminică. În comuna Şona, care are, de asemenea, un sat carantinat, Biia, incidenţa pe UAT era vineri de 8,48, iar în comuna Doştat, de 7,84. Asta înseamnă că în aceste două comune circulaţia va fi permisă până la ora 20,00 pe toată durata săptămânii, iar la operatorii economici activitatea până la ora 18,00, tot pe toată durata săptămânii. "Referitor la intervalul orar în care este permisă circulaţia: unde incidenţa e peste 4 la mie în (...)

cititi articolul complet în Agerpres


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Brazilia: Curtea Supremă confirmă anularea condamnărilor fostului preşedinte Lula da Silva
Brazilia: Curtea Supremă confirmă anularea condamnărilor fostului preşedinte Lula da Silva
Curtea Supremă a Braziliei a confirmat joi anularea condamnărilor pentru corupţie ale fostului (...)
SUA: Fostul vicepreşedinte Mike Pence operat pentru implantarea unui stimulator cardiac
SUA: Fostul vicepreşedinte Mike Pence operat pentru implantarea unui stimulator cardiac
Fostul vicepreşedinte american Mike Pence, în vârstă de 61 de ani, văzut ca posibil candidat la (...)
Biden către Putin: "Momentul dezescaladării a sosit"
Biden către Putin: "Momentul dezescaladării a sosit"
Preşedintele american, Joe Biden, a apreciat joi că "a sosit" "momentul (...)
[Toate articolele din: Agerpres +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY