ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 14 aprilie 2021

 
 

Gazeta de Sud [28/02/2021]

 
Se înăspresc restricțiile în mai multe țări europene
     
Se înăspresc restricțiile în mai multe țări europene

Mai multe țări europene au înăsprit restricțiile impuse de pandemia de coronavirus, după ce numărul cazurilor noi a crescut substanțial. Cehia are cea mai mare rată de infectare pe cap de locuitor din lume și de de mâine intră din nou în stare de urgenţă. Carantina la nivel naţional va fi menţinută cel puţin pentru următoarele 3 săptămâni. d Oamenii vor avea voie să iasă din cartierul unde locuiesc doar pentru a se duce la serviciu, la medic sau să-şi îngrijească rudele şi trebuie să prezinte o dovadă scrisă în acest sens. Se închid magazinele neesențiale, școlile și grădinițele. Plimbarea animalelor de companie va fi posibilă doar pe o distanţă de 500 de metri depărtare de casă. Pe lângă poliţişti, pe străzi vor patrula şi 5.000 de militari. Restricții pe Riviera Franceză Restricţii sunt şi pe Riviera Franceză. În oraşul Nisa, explozia de îmbolnăviri cu tulpina britanică a dus la implementarea unei carantine locale, valabilă de vineri seara până luni dimineaţa. Localnicii au voie să iasă din casă o oră pe zi şi nu trebuie să se îndepărteze mai mult de cinci kilometri de domiciliu. Magazinele, mai puţin cele alimentare şi farmaciile sunt închise, iar accesul pe plajă este interzis. Măsurile vor fi aplicate şi weekend-ul următor. Cinci regiuni din Italia au restricții suplimentare Restricţii suplimentare au fost introduse şi în 5 regiuni din Italia, printre care Lombardia şi Piemont. În schimb, în Sardinia, restricțiile antiepidemice au fost în mare parte ridicate, mai puţin cele referitoare la portul măştii şi la distanţarea socială. În ultimele 3 săptămâni, Sardinia a înregistrat mai puţin de 50 de cazuri noi de COVID-19 la 100.000 de locuitori, aşa că restaurantele sunt deschise şi seara, iar cinematografele, sălile de teatru şi de fitness primesc din nou oaspeţi. Veşti bune au primit şi spanioli din provincia Catalonia. Cu o rată de incidenţă (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Copiii cu dizabilități din Târgu Jiu au nevoie de un medic primar
Copiii cu dizabilități din Târgu Jiu au nevoie de un medic primar
Este nevoie urgent de medici pentru copiii cu dizabilități din Târgu Jiu. Este vorba de Centrul de (...)
Un punct nesperat. Pandurii Tg. Jiu a ținut-o în șah pe Universitatea Cluj
Un punct nesperat. Pandurii Tg. Jiu a ținut-o în șah pe Universitatea Cluj
Pandurii Tg. Jiu, formație deja retrogradată în Liga a 3-a din România a reușit o surpriză și a (...)
Finlanda ar putea combina vaccinul AstraZeneca cu un ser diferit
Finlanda ar putea combina vaccinul AstraZeneca cu un ser diferit
Finlanda a spus miercuri că persoanele cu vârsta sub 65 de ani care au primit o primă doză din (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY