ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 28 februarie 2021

 
 

Gazeta de Sud [27/01/2021]

 
Ministerul Sănătăţii va face controale la centrele de vaccinare anti-Covid
     
Ministerul Sănătăţii va face controale la centrele de vaccinare anti-Covid

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a declarat astăzi că vor fi efectuate controale la centrele de vaccinare anti-Covid, iar pentru neregulile depistate vor fi aplicate sancţiuni, scrie agerpres. „În momentul acesta avem mai puţine doze de vaccina decât am avea nevoie. (…) Suntem în curs de a verifica situaţia. Se vor face echipe mixte de control formate de către Corpul de control al Ministrului Sănătăţii şi direcţiile de sănătate publică pentru a verifica cum stau lucrurile în fapt la nivelul centrelor de vaccinare. (…) Asta înseamnă că ne trebuie sancţiuni. Am vorbit cu premierul despre introducerea de sancţiuni. Avem nevoie de sancţiuni pentru cei în măsură să verifice dacă strategia adoptată de Guvernul României este respectată la nivelul centrului de vaccinare. Există medici coordonatori pentru fiecare centru de vaccinare. În acest moment putem să îi asigurăm de cercetări disciplinare dacă nu vor respecta ceea ce s-a stabilit. Imediat vom putea să vorbim despre sancţiuni adoptate de către guvern”, a susţinut Voiculescu. 530.000 de români au fost vaccinați El a spus că, în perioada 15-23 ianuarie, 1.353 de persoane s-au vaccinat anti-Covid-19, deşi erau eligibile pentru etapa a treia. „Trebuie să transparentizăm procesul. Prima dată am descoperit, între 15-23 ianuarie, în registrul de vaccinare sunt 1.353 de persoane vaccinate marcate ca eligibile pentru etapa a treia. Ar putea fi eroare de introducere a datelor sau cineva chiar a sărit peste rând. Ştim din presă că lucrul acesta s-a mai întâmplat”, a spus ministrul. Până azi, la ora 12.00, erau vaccinate 530.000 de persoane. „40.000 deja au făcut şi rapelul. 40.000 de persoane sunt protejate împotriva Covid-19. (…) În momentul acesta, cifrele nu arată rău. Suntem în top 10 la nivel european de vaccinări la mia de locuitori. Sunt lucruri care trebuie îmbunătăţite”, a (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Nouă descoperire în orașul roman Pompei
Nouă descoperire în orașul roman Pompei
Arheologii din Italia au anunțat că au descoperit un car ceremonial lângă vechiul oraș roman (...)
Ne-am revanșat! Voleibaliștii de la SCMU Craiova, victorioși în fața Stelei
Ne-am revanșat! Voleibaliștii de la SCMU Craiova, victorioși în fața Stelei
Echipa masculină de volei SCMU Craiova a reușit, sâmbătă seară, o victorie extrem de importantă în (...)
Se înăspresc restricțiile în mai multe țări europene
Se înăspresc restricțiile în mai multe țări europene
Mai multe țări europene au înăsprit restricțiile impuse de pandemia de coronavirus, după ce numărul (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY