ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI14 ianuarie 2021

 
 

Adrian Mititelu, o nouă condamnare, de 5 ani de închisoare, tot pentru evaziune fiscală!

ProSport [13/01/2021]

 
Adrian Mititelu, o nouă condamnare, de 5 ani de închisoare, tot pentru evaziune fiscală!
     
Adrian Mititelu, o nouă condamnare, de 5 ani de închisoare, tot pentru evaziune fiscală!

După ce acum două luni a fost condamnat la 3 ani de închisoare pentru evaziune fiscală în cazul transferului lui Mihai Costea la FCSB, Adrian Mititelu a mai primit o condamnare, de 5 ani de zile cu executare, într-un alt proces, fiind acuzat de evaziune fiscală în formă continuată. Sentinţa în cazul lui Adrian Mititelu nu este definitivă, putând fi atacată la o nouă instanţă. Patronul celor de la FC U Craiova este momentan la închisoare, după evaziunea fiscală în cazul transferului lui Mihai Costea la FCSB. Adrian Mititelu, o nouă condamnare la închisoare „Condamnă pe inculpatul Mititelu Adrian Marin la pedepsa de 5 (cinci) ani închisoare pentru săvârşirea infractiunii de evaziune fiscală în formă continuată. În baza art.65 alin.2 din Codul penal din 1969 raportat la art.64 alin.1 lit.a teza a II-a ?i lit.b din Codul penal din 1969, interzice inculpatului Mititelu Adrian Marin, ca pedeapsă complementară, exercitarea drepturilor de a fi ales în autorităţile publice sau în funcţii elective publice şi de a ocupa o funcţie implicând exerciţiul autorităţii de stat, pe o durată de 4 ani, după executarea sau considerarea ca executată a pedepsei principale.  În baza art.36 alin.1 raportat la art.34 alin.1 lit.b din Codul penal din 1969 contopeşte pedepsele principale aplicate inculpatului prin prezenta sentinţă şi prin sentinţa penală nr.82/13.02.2019 pronunţată de Tribunalul Dolj în dosarul nr. 5997/63/2016 definitivă prin decizia penală nr.1364/5.11.2020 pronunţată de Curtea de Apel Craiova, inculpatul Mititelu Adrian Marin urmând să execute pedeapsa cea mai grea de 5 (cinci) ani închisoare”, se specifică în sentinţa anunţată astăzi de Tribunalul Dolj. Adrian Mititelu a mai primit azi o lovitură, după ce a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare și în dosarul Mihai Costea! Patronul celor de la FC U Craiova a fost (...)

cititi articolul complet în ProSport


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Liviu Ciobotariu, reproșuri la adresa lui Ruben Albes, fostul antrenor de la FC Hermannstadt. „Sunt lucruri care (...)
Liviu Ciobotariu, reproșuri la adresa lui Ruben Albes, fostul antrenor de la FC Hermannstadt. „Sunt lucruri care trebuie luate de la zero”
Liviu Ciobotariu este nemulțumit de ce a găsit la FC Hermannstadt. A câștigat doar un punct în două (...)
Olympiacos a dat lovitura pe piața transferurilor! Sokratis Papastathopoulos a semnat cu grecii, după ce Liverpool îl (...)
Olympiacos a dat lovitura pe piața transferurilor! Sokratis Papastathopoulos a semnat cu grecii, după ce Liverpool îl contactase în ultimele zile
Olympiacos a reușit o lovitură pe piața transferurilor, reușind să îl aducă pe Sokratis (...)
Liga 1: Oltenii, fără eșec pe „Anghel Iordănescu” » La FC Voluntari – Universitatea atacăm profitul și la cota (...)
Liga 1: Oltenii, fără eșec pe „Anghel Iordănescu” » La FC Voluntari – Universitatea atacăm profitul și la cota 1.80!
Marți de la ora 17:30 pe „Anghel Iordănescu”, FC Voluntari va primi vizita formației Universitatea (...)
[Toate articolele din: ProSport +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY