ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI25 noiembrie 2020

 
 

„Greu” la FRF! Ce mașini conduc Gabriel Bodescu și fiica acestuia, Alice | FOTO & VIDEO (...)

ProSport [22/11/2020]

 
„Greu” la FRF! Ce mașini conduc Gabriel Bodescu și fiica acestuia, Alice | FOTO & VIDEO EXCLUSIV
     
„Greu” la FRF! Ce mașini conduc Gabriel Bodescu și fiica acestuia, Alice | FOTO & VIDEO EXCLUSIV

Gabriel Bodescu, secretarul general-adjunct al Federației Române de Fotbal, și fiica acestuia, Alice, nu stau deloc rău când vine vorba despre mașinile pe care le conduc. Aceștia au fost surprinși pe un bulevard important din Capitală. După o scurtă discuție tată-fiică, Gabriel Bodescu și Alice s-au urcat fiecare în mașina lui și au pornit la drum. Ce mașini conduc Gabriel Bodescu și fiica acestuia, Alice Deși se anunțau tăieri masive de buget în cadrul Federației Române de Fotbal, la o primă vedere, cei din conducere și familiile acestora o duc destul de bine. Dacă Gabriel Bodescu se deplasează prin București cu mașina Federației Române de Fotbal, un Mercedes elegant, Alice conduce un bolid mai mare și mai sigur. Tatăl său a preferat însă aceeași marcă pentru mașina fiicei. Gabriel și Alice Bodescu au început ziua de duminică împreună și s-au deplasat cu mașina Federației Române de Fotbal, pentru a-și rezolva treburile. Ulterior, oficialul FRF a lăsat-o pe fiica sa unde aceasta avea mașina parcată și și-au continuat ziua separat. Gabriel Bodescu a făcut apoi o vizită la o reprezentanță auto și a analizat interesat mai multe mașini. Cine este Alice Bodescu Sursă foto: Instagram Alice Bodescu s-a angajat recent la Metropola TV, televiziunea deținută de primarul Florentin Pandele prin intermediul Consiliului Local Voluntari și al echipei de fotbal FC Voluntari. Fiica oficialului FRF moderează o emisiune numită „Sport Arena”. Potrivit prezentării pe care și-o face Alice Bodescu pe rețelele sociale, aceasta a absolvit Facultatea de Științe Politice din cadrul Universității din București, dar și două programe de masterat: „Politica egalității de şanse în context românesc și european” și „Studii Europene”. The post „Greu” la FRF! Ce mașini conduc Gabriel Bodescu și fiica acestuia, Alice | FOTO & VIDEO EXCLUSIV appeared first on (...)

cititi articolul complet în ProSport

Trimite Email  
 
Florin Prunea, anunț despre ziua care va decide soarta clubului Dinamo: „Cred că atunci este momentul adevărului!” (...)
Florin Prunea, anunț despre ziua care va decide soarta clubului Dinamo: „Cred că atunci este momentul adevărului!” | EXCLUSIV ProSport Live
Florin Prunea, fostul manager al lui Dinamo, a vorbit în cadrul emisiunii ProSport Live despre (...)
Remus Vlad bagă spaima în AS Roma! Cum crede că va arăta CFR Cluj în meciul cu italienii: „Se va lovi de o echipă cu o (...)
Remus Vlad bagă spaima în AS Roma! Cum crede că va arăta CFR Cluj în meciul cu italienii: „Se va lovi de o echipă cu o mobilizare și o determinare fantastice!”
Remus Vlad, fost antrenor la U Cluj, are încredere că CFR Cluj va face o figură frumoasă în meciul (...)
Florin Prunea, critici dure la adresa FRF: „Ori ești cu noi, ori ești gunoi, așa se discută acolo” | EXCLUSIV (...)
Florin Prunea, critici dure la adresa FRF: „Ori ești cu noi, ori ești gunoi, așa se discută acolo” | EXCLUSIV ProSport Live
Florin Prunea, fostul manager al lui Dinamo, a vorbit în cadrul emisiunii ProSport Live, despre (...)
[Toate articolele din: ProSport +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY