ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI1 decembrie 2020

 
 

Alba: Evenimentele dedicate Zilei Naţionale, fără public; vor fi transmise online

Agerpres [22/11/2020]

 
Alba: Evenimentele dedicate Zilei Naţionale, fără public; vor fi transmise online
     
Alba: Evenimentele dedicate Zilei Naţionale, fără public; vor fi transmise online

Toate concertele, recitalurile şi expoziţiile care vor fi organizate la Alba Iulia pentru a marca Ziua Naţională a României de către Centrul de Cultură "Augustin Bena" Alba se desfăşoară fără public, cu respectarea celor mai stricte condiţii de prevenire a răspândirii virusului SARS-COV-2. "Astfel, concertele se desfăşoară în spaţiul logistic (o hală situată în marginea oraşului Alba Iulia - n.r.) al Centrului de Cultură 'Augustin Bena' Alba, unde a fost amenajată o scenă de spectacole, iar evenimentele vor fi transmise live pe pagina de Facebook a instituţiei. La fel se va întâmpla şi cu celelalte expoziţii sau evenimente culturale, care vor fi transmise live, astfel încât publicul iubitor de cultură să se poată bucura de acestea", se arată într-un comunicat transmis, duminică, AGERPRES. Potrivit sursei citate, persoanele implicate în organizare vor fi testate medical. "Ziua Naţională a României este un moment important pentru toţi românii, astfel încât, indiferent de vremuri, avem obligaţia să o sărbătorim cu cinste şi onoare. (...). Toate evenimentele se desfăşoară cu respectarea celor mai stricte condiţii de prevenire a răspândirii virusului SARS-COV-2 şi fără public. Chiar dacă nu vă putem avea aproape pentru a vă simţi aplauzele, sperăm să vă simţim sufletele în timp ce urmăriţi online evenimentele noastre. De data aceasta nu vă invităm să ieşiţi din case şi să participaţi la manifestările dedicate Zilei Naţionale a României, ci vă rugăm să vă deschideţi inimile pentru a putea să aducem manifestările în casa fiecărui român", a afirmat managerul Centrului de Cultură "Augustin Bena" Alba, Alexandru Pal. Consiliul Judeţean Alba, prin Centrul de Cultură "Augustin Bena" şi în colaborare cu Muzeul Naţional al Unirii Alba Iulia, Biblioteca Judeţeană "Lucian Blaga" şi (...)

cititi articolul complet în Agerpres


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
EFEMERIDE ASTRONOMICE - 1 decembrie
EFEMERIDE ASTRONOMICE - 1 decembrie
Este a 336-a zi a anului 2020. Au mai rămas 30 de zile până la sfârşitul anului. Soarele răsare la (...)
Canalul Mânecii: Numeroase încercări de traversare, 121 de migranţi salvaţi
Canalul Mânecii: Numeroase încercări de traversare, 121 de migranţi salvaţi
Numeroşi migranţi au încercat din nou să treacă, luni, Canalul Mânecii pentru a ajunge în Regatul (...)
Azerbaidjanul a preluat controlul asupra districtului Lachin, vecin cu Nagorno-Karabah
Azerbaidjanul a preluat controlul asupra districtului Lachin, vecin cu Nagorno-Karabah
Forţele azere şi-au anunţat intrarea marţi în districtul Lachin, al treilea şi ultimul retrocedat de (...)
[Toate articolele din: Agerpres +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY