ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI1 decembrie 2020

 
 

Jurnalmm [30/10/2020]

 
Medici infectați cu SARS-CoV-2, fugiți din spital. Inspectorii DSP, uimiți total când i-au găsit
     
Medici infectați cu SARS-CoV-2, fugiți din spital. Inspectorii DSP, uimiți total când i-au găsit

Medici infectați cu SARS-CoV-2, fugiți din spital. Inspectorii DSP, uimiți total când i-au găsit Situație incredibilă petrecută la Târgu-Jiu, acolo unde 3 medici infectați cu coronavirus au fugit din Spitalul Județean de Urgență. Un control al Direcției de Sănătate Publică, făcut la miezul nopții, în secția de Boli Infecțioase a spitalului a scos la iveală faptul că cele trei cadre medicale figurau internate pe hârtie, dar nu în salon. Polițiștii au constatat că este vorba despre trei femei cu vârste cuprinse între 31 si 55 ani, toate din Târgu Jiu, medici în cadrul Spitalului Județean Târgu Jiu. Din verificări a reieșit că joi acestea au părăsit secția medicală unde erau internate fără a informa despre acest lucru. Cazul este cu atât mai revoltător cu cât, în județ, este o lipsă acută de locuri în spital petru bolnavii de COVID-19, iar paturile sunt ocupate, fictiv, chiar de cei din linia 1. Medicii infectați figurau ca fiind internați pe secția de Boli Infecțioase de câteva zile și se aflau sub tratament. Cei trei nu aveau forme grave iau seara plecau acasă. Aceștia au acum dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor. Femeile au fost găsite la domiciliu și transportate cu ambulanța pe secția Oncologie a Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu. Conducerea unității medicale s-a declarat șocată de gestul colegilor. Șocați de inconștiența medicilor infectați au fost și inspectorii de la DSP care au descoperit dispariția cadrelor medicale. În prezent, în Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu, 26 de cadre medicale sunt infectate cu SARS-CoV-2, dintre care 8 sunt (...)

cititi articolul complet în Jurnalmm


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Jurnalmm +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY