ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI1 decembrie 2020

 
 

Jurnalmm [30/10/2020]

 
Un nou focar de infecție cu COVID-19 la o instituție publică din MARAMUREȘ. Vezi câți angajați s-au infectat
     
Un nou focar de infecție cu COVID-19 la o instituție publică din MARAMUREȘ. Vezi câți angajați s-au infectat

Un nou focar de infecție cu COVID-19 la o instituție publică din MARAMUREȘ. Vezi câți angajați s-au infectat Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș este abilitat să comunice confirmarea a patru angajați infectați cu virusul SARS-CoV-2 de la Inspectoratul Teritorial de Muncă Maramureș. Antalya cu avionul din Baia Mare si Cluj! Direcția de Sănătate Publică Maramureș a declarat focar la Inspectoratul Teritorial de Muncă Maramureș. Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló ATP Motors ofera clientilor o gama variata de produse si servicii de calitate Se efectuează ancheta epidemiologică și au fost dispuse măsurile specifice de protecție a personalului angajat din cadrul instituției. S-a procedat la dezinfecția sediului instituției. Contacții direcți au fost carantinați pentru o perioadă de 14 zile. Reiterăm, având în vedere creșterea numărului de cazuri în județ, solicitarea către cetățeni de a respecta măsurile stabilite de autorități în perioada stării de alertă, normele stabilite de Institutul Național de Sănătate Publică și Direcția de Sănătate Publică Maramureș pentru a preveni și limita infecția cu SARS-CoV-2 la nivelul județului nostru.

cititi articolul complet în Jurnalmm


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Jurnalmm +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY