ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI28 noiembrie 2020

 
 

Ce se întâmplă cu stadionul Dinamo? Nicolae Badea rupe tăcerea: „Problema este acolo!” Ce acuză fostul acționar din (...)

ProSport [20/10/2020]

 
Ce se întâmplă cu stadionul Dinamo? Nicolae Badea rupe tăcerea: „Problema este acolo!” Ce acuză fostul acționar din „Ștefan cel Mare”
     
Ce se întâmplă cu stadionul Dinamo? Nicolae Badea rupe tăcerea: „Problema este acolo!” Ce acuză fostul acționar din „Ștefan cel Mare”

Acuzat că este cel care împiedică ridicarea noului stadion visat de suporterii lui Dinamo, Nicolae Badea aruncă vina în curtea Guvernului și lansează acuzații la adresa celor de la Ministerul de Interne. Fanii lui Dinamo sunt convinși că echipa ar avea o altă traiectorie dacă ar beneficia de un stadion modern. Nicolae Badea rupe tăcerea despre stadionul Dinamo! Ce acuză fostul acționar din Ștefan cel Mare Bucureștiul a promis inițial că va ridica patru stadioane noi, în vederea organizării Campionatului European 2020, care se va disputa în 2021. Cu toate acestea, lucrările la noua arenă visată de fanii roș-albilor nu au început nici acum. Între timp, stadionul Ghencea este aproape gata, arena Arcul de Triumf se pregătește pentru inaugurare, iar stadionul Rapid începe să își arate forma finală. „În ceea ce ne privește, FC Dinamo niciodată nu s-a opus construirii unui nou stadion. Dimpotrivă, comunicările scrise și demesurile pe care le-am făcut și-n relația cu Ministerul de Interne și în relația cu CNI-ul sunt o probă clară că lucrul ăsta nu a existat. Cred că este imposibil ca un dinamovist sau FC Dinamo, cu atât mai mult, să nu dorească să se construiască un stadion nou în Ștefan cel Mare. Problema este la Ministerul Afacerilor Interne, nu este la FC Dinamo. Existența acelor contracte, nu împiedică în niciun caz. Dimpotrivă am comunicat că nu vom iniția niciun demers juridic care să afecteze investiția într-un nou stadion. CNI-ul, de fapt, vrea să se asigure, și le-au fost date aceste asigurări, că pe perioada construcției nu va exista niciun incident juridic care să împiedice derularea acesteia” a declarat Nicolae Badea la Național FM, conform Realitateasportivă.net. Stadionul Steaua e gata, în Giulești sunt macarale, noua arenă a lui Dinamo se construiește prin tribunale! Continuă lupta în Instanță pentru stadionul Dinamo între (...)

cititi articolul complet în ProSport


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Clubul exclusivist al fanelor Simonei Halep. Cum a inspirat jucătoarea din România mai multe colege din circuitul (...)
Clubul exclusivist al fanelor Simonei Halep. Cum a inspirat jucătoarea din România mai multe colege din circuitul WTA: „E incredibilă!” | SPECIAL
Simona Halep a devenit o sursă de inspiraţie atât pentru jucătoarele din România, cât şi pentru (...)
Iker Casillas, dezvăluiri tulburătoare despre momentul în care a fost aproape să-și piardă viața. „Acum o să-mi (...)
Iker Casillas, dezvăluiri tulburătoare despre momentul în care a fost aproape să-și piardă viața. „Acum o să-mi deschideți pieptul?”
Iker Casillas, poveste cutremurătoare. Legenda lui Real Madrid a suferit un infarct în anul 2019 (...)
Prețul tricoului lui Maradona a sărit în aer! Cât cere proprietarul pentru echipamentul purtat de „El Pibe D’Oro” în (...)
Prețul tricoului lui Maradona a sărit în aer! Cât cere proprietarul pentru echipamentul purtat de „El Pibe D’Oro” în meciul istoric cu Anglia
Prețul tricoului purtat de Maradona în meciul celebru câștigat de Argentina cu Anglia, la (...)
[Toate articolele din: ProSport +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY