ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI25 octombrie 2020

 
 

Alex Chipciu, discurs extrem de sincer despre Mirel Rădoi și echipa națională: „Trebuie să stabilim ce vrem! Lumea era (...)

ProSport [17/10/2020]

 
Alex Chipciu, discurs extrem de sincer despre Mirel Rădoi și echipa națională: „Trebuie să stabilim ce vrem! Lumea era nemulțumită și cu Pițurcă și Iordănescu”
     
Alex Chipciu, discurs extrem de sincer despre Mirel Rădoi și echipa națională: „Trebuie să stabilim ce vrem! Lumea era nemulțumită și cu Pițurcă și Iordănescu”

Alexandru Chipciu (31 de ani), mijlocașul lui CFR Cluj, a avut un discurs sincer după ce a fost întrebat despre situația de la echipa națională și despre selecționerul Mirel Rădoi. Alex Chipciu a colaborat cu Mirel Rădoi pentru o foarte scurtă perioadă de timp la FCSB, când antrenorul i-a pregătit pe roș-albaștri, în iunie – noiembrie 2015. Fotbalistul are doar cuvinte de laudă despre fostul căpitan din Ghencea și metodele acestuia de pregătire. Alex Chipciu, laude pentru Mirel Rădoi Mai mult decât atât, Alex Chipciu a adus în discuție nemulțumirea veșnică a suporterilor și a oamenilor de fotbal din România, dând exemplul unor selecționeri care au avut rezultate, Victor Pițurcă și Anghel Iordănescu, dar în mandatul cărora se cerea un alt aspect al jocului. Fotbalistul le transmite românilor că ar trebui să fixeze un obiectiv asupra căruia să se concentreze și să numească un selecționer în funcție de acesta. „Am o relație foarte bună cu Mirel, l-am avut antrenor la Steaua. Pe Mirel l-am plăcut foarte mult și îl plac în continuare ca stil și ca ce vrea să implenenteze la națională. L-am avut pe Pițurcă la echipa națională, ne-am calificat la EURO, și cu Iordănescu, lumea era nemulțumită că nu jucam fotbal. Primordial ar trebui să ne alegem un țel: să creștem tineri sau să jucăm, să pasăm. Dacă nu suntem deciși pe ceea ce vrem, e foarte greu. Simt că suntem într-un cerc de foarte mulți ani. Mirel Rădoi aduce ceva nou, e foarte bun, mai ales din punct de vedere motivațional. Ce așteptăm? Vrem o națională care să paseze, să aibă un joc bun, atunci trebuie să îl păstrăm pe Mirel Rădoi. Vrem rezultate imediate? Să punem pe cineva care aduce rezultate, care are experiență. Avem noi, românii, asta, să criticăm mereu, că ce slab e ăla și așa mai departe. Trebuie să ne stabilim un țel, să ne decidem”, a spus Alex Chipciu, la flash-interviurile de după (...)

cititi articolul complet în ProSport

        Trimite Email
 
Laurențiu Roșu face azi 45 de ani și sărbătorește cu familia în izolare la Huelva, după ce Spania e în stare de urgență. (...)
Laurențiu Roșu face azi 45 de ani și sărbătorește cu familia în izolare la Huelva, după ce Spania e în stare de urgență. „Nu avem voie pe străzi” | EXCLUSIV
Laurențiu Roșu împlinește azi 45 de ani, iar această zi l-a prins în Spania alături de întreaga (...)
Biletul Zilei » „VERDE” și ieri » Astăzi din nou 100% fotbal!
Biletul Zilei » „VERDE” și ieri » Astăzi din nou 100% fotbal!
Biletul Zilei de ieri a fost câștigător. Am pariat pe trei selecții din fotbal din Anglia, Germania (...)
Reinaldo Radu, vărul portarului Ionuț Radu, a fost rezervă în meciul Parma – Spezia (2-2) din Seria A. Valentin Mihăilă (...)
Reinaldo Radu, vărul portarului Ionuț Radu, a fost rezervă în meciul Parma – Spezia (2-2) din Seria A. Valentin Mihăilă nu a fost convocat
Reinaldo Radu, fotbalist român de doar 18 ani și jumătate, a fost pe banca de rezerve a Parmei în (...)
[Toate articolele din: ProSport +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY