ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI25 octombrie 2020

 
 

Adrian Mititelu, atac la adresa echipei lui Mihai Rotaru: „Au fost introduși direct în Liga 2 așa cum au apărut în (...)

ProSport [17/10/2020]

 
Adrian Mititelu, atac la adresa echipei lui Mihai Rotaru: „Au fost introduși direct în Liga 2 așa cum au apărut în fotbal echipele Armatei și Miliției!”
     
Adrian Mititelu, atac la adresa echipei lui Mihai Rotaru: „Au fost introduși direct în Liga 2 așa cum au apărut în fotbal echipele Armatei și Miliției!”

Lupta dintre formațiile Craiovei, cele care sunt acum pe primul loc în Liga 1 și Liga 2 nu este sub nicio formă încheiată, atât timp cât echipa lui Mihai Rotaru, deși are voie să folosească numele de Universitatea Craiova, nu deține palmaresul legendarei Universitatea Craiova. După ce TAS a decis că FRF a procedat corect în momentul în care i-a permis formației lui Mihai Rotaru să folosească numele de Universitatea Craiova, deși a specificat clar că nu rezolvă disputele interne pentru mărci, Adrian Mititelu a ieșit la atac și a făcut pe pagina sa de facebook mai multe precizări. Adrian Mititelu, atac la adresa echipei lui Mihai Rotaru: „În Registrul Sportiv are denumifrea de U CRAIOVA 1948 CLUB SPORTIV!” Adrian Mititelu a prezentat filmul evenimentelor. „Cine suntem noi ? Cine sunt ei? Nimeni nu poate șterge ADEVARUL! Noi – nume oficial în Registrul Sportiv, U CRAIOVA 1948 ,societate sportivă înființată în anul 2013 cu scopul declarat de a sprijini și continua activitatea clubului FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA ,club ce a activat pâna în anul 2011 (și o perioadă scurtă 2013-2014) în cadrul structurii sportive FOTBAL CLUB U CRAIOVA SA, în prezent in faliment dupa decapitările din 2011 și 2013! Ne am reânscris în competitie de abia in 2017 deoarece DOAR atunci am avut posibilitatea materială. Am inceput un nou drum de jos cu demnitate și mandrie . În ciuda tuturor piedicilor ,blocajelor de tot felul ,am reusit să RENAȘTEM ,să avem perspective reale de a ajunge unde am fost cândva. Ei – Un club inființat în 2013 în urma dorinței acerbe a lui MIRCEA SANDU de a acoperi distrugerea UNIVERSITĂȚII CRAIOVA și de a arunca o momeală iubitorilor Stiinței! Au fost introduși direct în liga 2 exact cum au aparut în fotbalul romanesc echipele Miliției și Armatei în anii ’47-’48! AU FOST SPRIJINIȚI DE MAFIA POLITICĂ ÎN MOD CRIMINAL! Au (...)

cititi articolul complet în ProSport

        Trimite Email
 
Laurențiu Roșu face azi 45 de ani și sărbătorește cu familia în izolare la Huelva, după ce Spania e în stare de urgență. (...)
Laurențiu Roșu face azi 45 de ani și sărbătorește cu familia în izolare la Huelva, după ce Spania e în stare de urgență. „Nu avem voie pe străzi” | EXCLUSIV
Laurențiu Roșu împlinește azi 45 de ani, iar această zi l-a prins în Spania alături de întreaga (...)
Biletul Zilei » „VERDE” și ieri » Astăzi din nou 100% fotbal!
Biletul Zilei » „VERDE” și ieri » Astăzi din nou 100% fotbal!
Biletul Zilei de ieri a fost câștigător. Am pariat pe trei selecții din fotbal din Anglia, Germania (...)
Reinaldo Radu, vărul portarului Ionuț Radu, a fost rezervă în meciul Parma – Spezia (2-2) din Seria A. Valentin Mihăilă (...)
Reinaldo Radu, vărul portarului Ionuț Radu, a fost rezervă în meciul Parma – Spezia (2-2) din Seria A. Valentin Mihăilă nu a fost convocat
Reinaldo Radu, fotbalist român de doar 18 ani și jumătate, a fost pe banca de rezerve a Parmei în (...)
[Toate articolele din: ProSport +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY