ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI24 octombrie 2020

 
 

Gest impresionant în cadrul unui triatlon. Un atlet a renunţat la medalie în favoarea unui adversar care alergase în (...)

Digi24 [21/09/2020]

 
Gest impresionant în cadrul unui triatlon. Un atlet a renunţat la medalie în favoarea unui adversar care alergase în direcția greșită
     
Gest impresionant în cadrul unui triatlon. Un atlet a renunţat la medalie în favoarea unui adversar care alergase în direcția greșită

Un atlet spaniol este felicitat pe rețelele de socializare după ce a renunțat la medalia din cadrul Triatlonului Santander 2020, lăsându-și adversarul să-l depășească, după ce acesta alergase într-o direcție greșită, potrivit BBC. 

cititi articolul complet în Digi24

        Trimite Email
 
Poliția a anunțat ce sancțiuni a primit Marcel Ciolacu, după ce a fost surprins sfidând măsurile (...)
Poliția a anunțat ce sancțiuni a primit Marcel Ciolacu, după ce a fost surprins sfidând măsurile COVID
Marcel Ciolacu și celelalte persoanele surprinse încălcând regulile de protecție sanitară impuse pe (...)
Donald Trump revine la declarațiile absurde privind testarea Covid: „Dacă am testa la jumătate, am avea și cazuri la (...)
Donald Trump revine la declarațiile absurde privind testarea Covid: „Dacă am testa la jumătate, am avea și cazuri la jumătate”
Donald Trump a repetat afirmația evident falsă conform căreia numărul de cazuri de coronavirus este (...)
Poluare masivă în Capitală, pentru a doua oară în ultima săptămână. S-au înregistrat depășiri de peste 400% ale nivelului (...)
Poluare masivă în Capitală, pentru a doua oară în ultima săptămână. S-au înregistrat depășiri de peste 400% ale nivelului maxim admis
Sâmbătă seara, în jurul orei 21, rețeaua independentă de monitorizare a calității aerului a (...)
[Toate articolele din: Digi24 +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY