ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI21 octombrie 2020

 
 

Gândul [20/09/2020]

 
Supărat pe chiriași, un român din Spania a spart cu ciocanul ușa propriului apartament: „Aplic legea românească!” (VIDEO)
     
Supărat pe chiriași, un român din Spania a spart cu ciocanul ușa propriului apartament: „Aplic legea românească!” (VIDEO)

Un român din Spania a spart cu ciocanul ușa propriului apartament dintr-un bloc din Zaragoza. Supărat pe chiriașii care au refuzat să-i plătească chiria și au rămas în locuință, românul spune că a decis să […]

cititi articolul complet în Gândul

        Trimite Email
 
[Toate articolele din: Gândul +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY