ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI25 septembrie 2020

 
 

HotNews [12/09/2020]

 
Liderul UDMR, despre atacurile lui Iohannis: Ne-a făcut dușmanii României, ceea ce nu suntem. Nu vrem să furăm Ardealul
     
Liderul UDMR, despre atacurile lui Iohannis: Ne-a făcut dușmanii României, ceea ce nu suntem. Nu vrem să furăm Ardealul

Liderul UDMR Kelemen Hunor a reluat criticile la adresa lui Klaus Iohannis pentru incidentul privind proiectul autonomiei Ținutului Secuiesc, afirmând că nu a primit scuze din partea șefului statului nici acum. El a invocat manipularea, dar și faptul că Iohannis "a luat în batjocură limba maghiară". Kelemen a calificat o "idioțenie" acuzația șefului statului privind așa-zisele înțelegeri de culise dintre liderul PSD Marcel Ciolacu și UDMR pentru a "fura Ardealul".

cititi articolul complet în HotNews

        Trimite Email
 
[Toate articolele din: HotNews +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY