ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI26 septembrie 2020

 
 

Federația Română de Baschet a anunțat în ce condiții se pot relua competițiile interne. Testarea RT-PCR se va face (...)

ProSport [14/08/2020]

 
Federația Română de Baschet a anunțat în ce condiții se pot relua competițiile interne. Testarea RT-PCR se va face periodic. Detalii din Protocolul Medical
     
Federația Română de Baschet a anunțat în ce condiții se pot relua competițiile interne. Testarea RT-PCR se va face periodic. Detalii din Protocolul Medical

Federația Română de Baschet a anunțat în ce condiții se pot relua competițiile interne, astfel că a și publicat un Protocol Medical pentru organizarea competițiilor în sală. Foarte probabil, acesta va fi valabil pentru toate sporturile de echipă indoor, din moment ce a fost redactat după discuțiile cu reprezentanții Ministerului Tineretului și Sportului și Ministerului Sănătății. Federația Română de Baschet a anunțat că testarea a devenit obligatorie pentru reluarea competițiilor Federația Română de Baschet a anunțat că pentru reluarea competițiilor de baschet în spații închise se va ține cont de următoarele: Participanții au respectat Ordinul comun al MTS și MS referitor la începerea pregătirii sportive în aer liber, precum și a pregătirii sportive în spații închise; Absența unui focar de infecție COVID-19 în rândul sportivilor și staff-urilor echipelor participante; Situația epidemiologică generală din țară la momentul desfășurării competițiilor în săli de sport. Reluarea competițiilor de baschet se va face după ce echipele participante au avut un program minim de pregătire de 4 săptămâni, cu respectarea Ordinului comun al MTS și MS, perioadă obligatorie pentru acomodarea sportivilor la condiții efort și pentru prevenirea accidentărilor. Sigur că sportul nu va putea fi practicat în perioada imediat următoare fără o testare viguroasă. Federația Română de Baschet a anunțat și un „Calendar de Testare RT-PCR” pentru sportivi și oficiali. Testările se vor desfășura periodic. Pentru participarea la turnee de 3-4 zile (cu meciuri zilnice): Înainte cu 10 zile de începerea turneului se efectuează prima testare a tuturor sportivilor și membrilor staff-ului echipei (T0); Dupa testarea T0, echipa intră în cantonament cu regim inchis După 7 zile de la T0 se efectuează a doua testare a tuturor sportivilor și membrilor staff-ului echipei (T1); După aflarea (...)

cititi articolul complet în ProSport

        Trimite Email
 
Alex Maxim, încă o „minune”! Mijlocașul l-a salvat pe Marius Șumudică în prelungirile meciului cu Goztepe! (...)
Alex Maxim, încă o „minune”! Mijlocașul l-a salvat pe Marius Șumudică în prelungirile meciului cu Goztepe! VIDEO
Alexandru Maxim a obținut o remiză în prelungirile meciului cu Goztepe și îl salvează pe Marius (...)
Cosmin Contra, supărat că jucătorii nu și-au primit salariile nici până acum: „Am convingerea că până la ora jocului cu (...)
Cosmin Contra, supărat că jucătorii nu și-au primit salariile nici până acum: „Am convingerea că până la ora jocului cu UTA vor fi plătite” | VIDEO
Dinamo trăiește din nou periculos. Cosmin Contra a dezvăluit că sunt în continuare jucători care nu (...)
Petrolul Ploiești – Dunărea Călărași se joacă ACUM. Viorel Moldovan se teme de un croșeu pe care l-ar putea primii (...)
Petrolul Ploiești – Dunărea Călărași se joacă ACUM. Viorel Moldovan se teme de un croșeu pe care l-ar putea primii jucătorii săi. ”Lupii” urcă pe locul 1 cu o (...)
Ultimul meci al zilei din etapa a 5-a a Ligii 2 are loc de la ora 18:45, la Ploiești, pe arena (...)
[Toate articolele din: ProSport +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY