ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI23 septembrie 2020

 
 

Un lac de peste 850 de hectare, aflat în Rezervaţia Biosferei Delta Dunării, a secat

B1 Tv [11/08/2020]

 
Un lac de peste 850 de hectare, aflat în Rezervaţia Biosferei Delta Dunării, a secat
     
Un lac de peste 850 de hectare, aflat în Rezervaţia Biosferei Delta Dunării, a secat

Un lac de peste 850 de hectare din judeţul Constanţa, aflat în Rezervaţia Biosferei Delta Dunării, a secat, flora şi fauna din zonă fiind grav afectate. Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea Litoral (ABADL)...

cititi articolul complet în B1 Tv

        Trimite Email
 
Radu Banciu: Peste 60 de oameni au murit la Colectiv, rupându-se carnea pe ei. Lumea a crezut că România va băga la (...)
Radu Banciu: Peste 60 de oameni au murit la Colectiv, rupându-se carnea pe ei. Lumea a crezut că România va băga la cap acest tragic eveniment. Azi, aceeași derbedei de atunci candidează (...)
Radu Banciu a susținut, în ediția de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu, că România nu s-a (...)
Gabriela Firea: Luni va fi peste tot apă caldă, că aşa a promis USR - Votaţi-ne, că noi dăm apă caldă de luni, prin (...)
Gabriela Firea: Luni va fi peste tot apă caldă, că aşa a promis USR - Votaţi-ne, că noi dăm apă caldă de luni, prin ţevile acestea de 60 de ani
Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea (PSD), a acuzat Guvernul PNL că, prin Ministerul (...)
Radu Banciu, despre creșterea pensiilor: Să presupunem că PSD este un partid serios. Chiar și dacă ești serios, nu te (...)
Radu Banciu, despre creșterea pensiilor: Să presupunem că PSD este un partid serios. Chiar și dacă ești serios, nu te ia nimeni în calcul dacă tu propui așa ceva exact în campania electorală (...)
Radu Banciu a vorbit în ediția de miercuri a emisiunii „Lumea lui Banciu” despre majorarea (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY