ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI26 septembrie 2020

 
 

Vine VAR-ul în Liga 1! LPF a făcut anunțul: „Ei ar fi dispuși să acopere integral costurile”. Modificări privind plata (...)

ProSport [6/08/2020]

 
Vine VAR-ul în Liga 1! LPF a făcut anunțul: „Ei ar fi dispuși să acopere integral costurile”. Modificări privind plata drepturilor TV
     
Vine VAR-ul în Liga 1! LPF a făcut anunțul: „Ei ar fi dispuși să acopere integral costurile”. Modificări privind plata drepturilor TV

Justin Ștefan, secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, a anunțat că implementarea sistemului VAR în Liga 1 este ca și făcută. Reprezentantul Ligii Profesioniste de Fotbal a dezvăluit ce discuții s-au purtat cu deținătorul drepturilor TV pentru Liga 1, EAD.RO. Deținătorul drepturilor achită integral costurile pentru VAR „Din discuțiile de principiu pe care le-am avut cu domnul Orlando Nicoară (n.r director general EAD.RO), ei ar fi dispuși să acopere integral costurile implementării sistemului VAR în Liga 1 începând cu sezonul 2021/2022 sau din play-off-ul și play-out-ul sezonului viitor”, a spus Justin Ștefan, la Digi Sport. Se schimbă modalitatea de plată a drepturilor TV „Ei sunt în continuare dispuși să facă plăți în avans, însă vor să fie mai precauți, pentru că vom avea în continuare parte de aceste probleme date de Covid. Au propus ca prima rată să fie împărțită în trei: august, octombrie și decembrie, urmând ca de la rata a doua să se intre într-un calendar normal. Înainte, 50% din bani erau plătiți în luna iulie, iar tranșa a doua era împărțită în ianuarie și martie, însemând că se face împărțirea raportat la clasarea în sezonul regulat”, a lămurit Justin Ștefan. „Varianta cu 16 echipe e o soluție de criză” Justin Ștefan este de părere că, dintre toate variantele propuse, introducerea unui sistem cu 16 echipe în Liga 1 reprezintă soluția cea mai apropiată de obiectivul Ligii Profesioniste de Fotbal și anume respectarea integrității competiției sportive. „Cred că decizia de astăzi apără principiul integrității competiției sportive. Această soluție de criză, cu 16 echipe, este o variantă bună. Din păcate n-am reușit să disputăm toate meciurile pe teren. O extindere a calendarului ar fi permis disputarea tuturor jocurilor restante, chiar dacă ar fi fost un program încărcat. În felicit pe cei de la Dinamo pentru că au vrut să (...)

cititi articolul complet în ProSport

        Trimite Email
 
Alex Maxim, încă o „minune”! Mijlocașul l-a salvat pe Marius Șumudică în prelungirile meciului cu Goztepe! (...)
Alex Maxim, încă o „minune”! Mijlocașul l-a salvat pe Marius Șumudică în prelungirile meciului cu Goztepe! VIDEO
Alexandru Maxim a obținut o remiză în prelungirile meciului cu Goztepe și îl salvează pe Marius (...)
Cosmin Contra, supărat că jucătorii nu și-au primit salariile nici până acum: „Am convingerea că până la ora jocului cu (...)
Cosmin Contra, supărat că jucătorii nu și-au primit salariile nici până acum: „Am convingerea că până la ora jocului cu UTA vor fi plătite” | VIDEO
Dinamo trăiește din nou periculos. Cosmin Contra a dezvăluit că sunt în continuare jucători care nu (...)
Petrolul Ploiești – Dunărea Călărași se joacă ACUM. Viorel Moldovan se teme de un croșeu pe care l-ar putea primii (...)
Petrolul Ploiești – Dunărea Călărași se joacă ACUM. Viorel Moldovan se teme de un croșeu pe care l-ar putea primii jucătorii săi. ”Lupii” urcă pe locul 1 cu o (...)
Ultimul meci al zilei din etapa a 5-a a Ligii 2 are loc de la ora 18:45, la Ploiești, pe arena (...)
[Toate articolele din: ProSport +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY