ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI7 august 2020

 
 

Jurnalmm [2/08/2020]

 
Inevitabilul s-a produs! România, pusă pe lista roșie! Anunțul MAE
     
Inevitabilul s-a produs! România, pusă pe lista roșie! Anunțul MAE

Autorităţile din Cehia vor include România pe lista roșie. Asta înseamnă că, de luni, cetăţenii care vin din ţara noastră vor trebui să îşi notifice prezenţa pe teritoriul Cehiei şi să facă testul COVID-19 pe cheltuială proprie, dacă autoritatea de sănătate publică nu dispun alte măsuri de carantină, informează Ministerul Afacerilor Externe. Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló Începând cu data de 3 august, ora 00.00, România va intra pe lista roşie, potrivit MAE. De asemenea, toate persoanele care au stat mai mult de 12 ore, în ultimele 14 zile, pe teritoriul României trebuie să îşi notifice prezenţa autorităţilor sanitare, imediat după intrarea pe teritoriul Cehiei, şi să prezinte ulterior Direcţiei de Sănătate Publică pe raza căreia se află locul de reşedinţă declarat un test molecular privind infecţia cu COVID-19. ATP Motors ofera clientilor o gama variata de produse si servicii de calitate Excepții de la măsurile menționate Măsurile nu se aplică următoarelor categorii de persoane: personalul din domeniul transportului internaţional, dacă motivul de intrare este justificat prin documente corespunzătoare; cetăţenii statelor membre UE şi străinii posesori ai unui permis de şedere de lungă durată sau permanent într-un stat membru UE care tranzitează Republica Cehă în termen de 12 ore. Tranzitul este permis dacă: cetăţenii români care tranzitează Republica Cehia pe cale aeriană nu trebuie să respecte măsuri speciale, cu condiţia să nu părăsească zona de tranzit din aeroport; cetăţenii români care tranzitează pe cale rutieră Republica Cehia nu sunt supuşi niciunei condiţionări sau obligaţii, dacă durata tranzitului nu depăşeşte 12 ore. Numere de contact importante pentru cetățenii români aflați în Cehia MAE reaminteşte că cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Praga: 00420 (...)

cititi articolul complet în Jurnalmm

        Trimite Email
 
[Toate articolele din: Jurnalmm +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY