ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI12 august 2020

 
 

Generalul de flotila aeriana Catalin Bahneanu, ranit la Constanta: Accident cu doi morti pe DN 22C. Militar (...)

Ziua de Constanţa [2/08/2020]

 
Generalul de flotila aeriana Catalin Bahneanu, ranit la Constanta: Accident cu doi morti pe DN 22C. Militar condamnat definitiv. Cererea de reanalizare a dosarului, respinsa (video)
     
Generalul de flotila aeriana Catalin Bahneanu, ranit la Constanta: Accident cu doi morti pe DN 22C. Militar condamnat definitiv. Cererea de reanalizare a dosarului, respinsa (video)

Generalul de flotila aeriana Catalin Bahneanu trebuia sa execute un zbor pe aerodromul Mihail Kogalniceanu. Judecatorii de la Tribunalul Bucuresti au respins cererea de reanalizare a dosarului in care un militar din cadrul UM 01912 Borcea a fost condamnat definitiv la patru ani de inchisoare, el fiind gasit vinovat pentru producerea unui grav accident rutier inregistrat pe raza localitatii Stefan cel Mare, judetul Constanta, in ianuarie 2017. Atunci, doi civili au murit, iar alti doi militari au ...

cititi articolul complet în Ziua de Constanţa

        Trimite Email
 
La Muzeul National al Marinei Romane, o expozitie dedicata Zilei Marinei - Valuri, maluri, (...)
La Muzeul National al Marinei Romane, o expozitie dedicata Zilei Marinei - Valuri, maluri, faruri
Dedicata Zilei Marinei Romane, care va fi celebrata in acest week end, expozitia de arta (...)
#DobrogeaDigitala - Marturii de epoca privind istoria Dobrogei (I): Inceputurile statiunii Mamaia, cand terenul se (...)
#DobrogeaDigitala - Marturii de epoca privind istoria Dobrogei (I): Inceputurile statiunii Mamaia, cand terenul se vindea cu fabuloasa suma de 30 bani metrul (...)
In ziarul bdquo;Liberalul Constanteirdquo;, III, nr. 37, din 5 iunie 1916, indexat de istoricul (...)
​Kira, fiica lui Gica Hagi, in costume traditionale aromane, vechi de 120 de ani. Unul i-a apartinut poetei Kira (...)
​Kira, fiica lui Gica Hagi, in costume traditionale aromane, vechi de 120 de ani. Unul i-a apartinut poetei Kira Iorgoveanu!
bdquo;Women from different cultures through the eyes of make upldquo;, proiect care o are (...)
[Toate articolele din: Ziua de Constanţa +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY