ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI7 august 2020

 
 

Încă un arbitru român e infectat cu noul COVID-19. Când a oficiat ultimul meci

ProSport [1/08/2020]

 
Încă un arbitru român e infectat cu noul COVID-19. Când a oficiat ultimul meci
     
Încă un arbitru român e infectat cu noul COVID-19. Când a oficiat ultimul meci

FRF (Federația Română de Fotbal) a anunțat că încă un arbitru român a fost depistat pozitiv cu noul COVID-19, iar numărul arbitrilor infectați cu virusul asiatic a ajuns la șase. Federația Română de Fotbal a anunțat prin intermediul site-ului oficial s-a ajuns la șase arbitri infectați cu noul COVID-19. Cel mai recent central intrat pe lista centralilor depistați pozitivi a făcut parte din lotul ce a oficiat meciurile din Liga 2, iar din cauza testului pozitiv a fost retras de la delegări. Încă un arbitru român e infectat cu noul COVID-19 Asta nu e tot! Alături de arbitrul testat pozitiv cu noul COVID-19, și persoanele cu care a intrat în contact în ultima vreme au intrat în izolare și urmează să fie supuse unor noi teste. Totodată, Federația Română de Fotbal a anunțat că arbitrul depistat pozitiv cu noul COVID-19 a oficiat ultima dată o partidă amicală, în urmă cu doar câteva zile. De asemenea, FRF a decis să testeze peste 140 de arbitri care oficiază meciuri din Liga 1 și Liga 2. George Găman e și el infectat cu noul coronavirus Printre arbitri români depistați pozitiv cu noul coronavirus se află George Găman, fratele lui Valerică Găman, cel care a s-a aflat ultima dată la centru în partida jucată de Viitorul Constanța cu Dinamo, scor 1-0, pe 2 iulie, în play-out-ul Ligii 1. George Găman ar fi luat virusul asiatic de la Iulian Călin, un alt aritru depistat pozitiv în urmă cu câteva săptămâni. Cătălin Buși și Florin Păunescu sunt și ei infectați cu noul COVID-19, iar colegii de brigadă ai acestora de la ultimele partide au intrat la izolare. The post Încă un arbitru român e infectat cu noul COVID-19. Când a oficiat ultimul meci appeared first on (...)

cititi articolul complet în ProSport





        Trimite Email
 
Ionel Dănciulescu, atac surprinzător la adresa lui Adrian Mihalcea? „Dinamo a dat prea multă încredere unor (...)
Ionel Dănciulescu, atac surprinzător la adresa lui Adrian Mihalcea? „Dinamo a dat prea multă încredere unor antrenori!”
Dinamo a avut un sezon de coșmar, iar Ionel Dănciulescu crede că e și vina antrenorilor pentru că (...)
PROFIT cu repetiție: Pariurile pe goluri de ieri ne-au ”înverzit” COTA 4.71! Astăzi, pachet de 5 ponturi (...)
PROFIT cu repetiție: Pariurile pe goluri de ieri ne-au ”înverzit” COTA 4.71! Astăzi, pachet de 5 ponturi »»
Variantele de pariere pe goluri propuse ieri ne-au adus încă o dată pe plus! În diferite variante (...)
Bayern Munchen – Chelsea, ora 22.00 | Oaspeții, fără 7 titulari. Care este dispunerea tactică a celor două echipe (...)
Bayern Munchen – Chelsea, ora 22.00 | Oaspeții, fără 7 titulari. Care este dispunerea tactică a celor două echipe și de ce poate fi Alcantara omul-cheie al (...)
Manșa retur din optimile UEFA Champions League pleacă de la scorul de 3-0 pentru bavarezi. Azi, (...)
[Toate articolele din: ProSport +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY