ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI8 august 2020

 
 

Guvernatorul statului Oklahoma a testat pozitiv pentru Covid-19

Mediafax [16/07/2020]

 
Guvernatorul statului Oklahoma a testat pozitiv pentru Covid-19
     
Guvernatorul statului Oklahoma a testat pozitiv pentru Covid-19

Guvernatorul statului Oklahoma, Kevin Stitt, unul dintre cei care au insistat cel mai mult pentru ridicarea restricţiilor impuse de pandemia de Covid-19, a anunţat miercuri că este primul guvernator american care a testat pozitiv pentru coronavirus, scrie CNN.

cititi articolul complet în Mediafax

        Trimite Email
 
COMENTARIU Lelia Munteanu: „Suntem cu ochii pe voi! Ja kere coliba, praleo!
COMENTARIU Lelia Munteanu: „Suntem cu ochii pe voi"! Ja kere coliba, praleo!
Cristi Puiu a refuzat să poarte masca pe scena TIFF: ”Suntem trataţi ca vitele”. Discurs manifest al regizorului: ”O să (...)
Cristi Puiu a refuzat să poarte masca pe scena TIFF: ”Suntem trataţi ca vitele”. Discurs manifest al regizorului: ”O să mergeţi în mâini dacă vi se cere”
Şapte judeţe din România, incluse în lista „zonelor de risc” în Germania. Prezentarea testului negativ va fi obligatorie (...)
Şapte judeţe din România, incluse în lista „zonelor de risc” în Germania. Prezentarea testului negativ va fi obligatorie la sosire
[Toate articolele din: Mediafax +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY