ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI3 august 2020

 
 

Începe sau nu sezonul de handbal în august? Costică Buceschi: „Deocamdată facem un handbal cu mânuși, cu frică, să nu se (...)

ProSport [15/07/2020]

 
Începe sau nu sezonul de handbal în august? Costică Buceschi: „Deocamdată facem un handbal cu mânuși, cu frică, să nu se întâmple ceva care să ne deregleze și așa traseul destul de greu în procesul de pregătire” | INTERVIU
     
Începe sau nu sezonul de handbal în august? Costică Buceschi: „Deocamdată facem un handbal cu mânuși, cu frică, să nu se întâmple ceva care să ne deregleze și așa traseul destul de greu în procesul de pregătire” | INTERVIU

Echipele din Ligile Naționale de handbal și-au început pregătirile pentru sezonul 2020-2021, dar încă de la bun început se confruntă cu probleme în condițiile pandemiei de coronavirus. Câteva planuri au fost deja date peste cap, astfel că azi sunt multe incertitudini, dacă sezonul de handbal poate să înceapă ori ba în luna august. Pentru că sunt încă foarte multe restricții din cauza virusului, Minaur Baia Mare a rămas, spre exemplu, fără jumătate din jocurile amicale. ProSport a stat de vorbă cu antrenorul Costică Buceschi și a încercat să afle câteva dintre problemele cu care echipele se confruntă în general la startul pregătirilor. Începe sezonul de handbal în august? Costică Buceschi: „Este o situație destul de ingrată, nu este nimic sigur azi” Aș vrea să vă întreb în primul rând, în ce stadiu al pregătirilor sunteți? Am fi vrut să mergem în cantonament la Sf. Gheorghe, aveam planuri comune cu băieții, dar din păcate autoritățile de acolo nu au deschis sala, nu puteam face nimic, așa că a trebuit să contramandăm și să rămânem acasă. A fost dificil să plecăm în altă parte în condițiile date. Facem un fel de semicantonament în Baia Mare, cu două mese pe zi. În rest, ne pregătim cum putem aici, pe mai multe grupe. Încercăm să facem treaba respectând ceea ce ni se impune. De cât timp sunteți în formulă completă? De luni avem toată echipa. Fetele au venit mai devreme, dar unele au stat în izolare, vinerea trecută s-au refăcut și testele Covid-19, toată lumea este bine. În aceste condiții, presupun că nu s-a trecut la antrenamente cu mingea… Facem antrenamente în sală, dar mai mult exerciții de pasare. Nu am intrat în antrenamentele cu contact propriu-zise, specifice jocului de handbal. Când credeți că veți disputa primul meci de handbal? Astăzi am văzut că a fost prelungită Starea de Alertă, așteptăm și de la federație niște semnale, să vedem ce (...)

cititi articolul complet în ProSport

        Trimite Email
 
Sorana Cârstea și Irina Begu, eliminate în primul tur al turneului WTA de la Palermo. Ce a avut de reproșat românca (...)
Sorana Cârstea și Irina Begu, eliminate în primul tur al turneului WTA de la Palermo. Ce a avut de reproșat românca jucătoarei Sara Errani
Sorana Cîrstea, jucătoarea română de tenis, a fost învinsă de italianca Sara Errani cu 7-5, 1-6, 6-4, (...)
Gest macabru al ultrașilor care i-au declarat război lui Sorin Cîrțu. Mai multe lumânări au fost aprinse lângă pictura (...)
Gest macabru al ultrașilor care i-au declarat război lui Sorin Cîrțu. Mai multe lumânări au fost aprinse lângă pictura murală în care apare chipul fostului jucător al „Craiovei Maxima”| VIDEO & (...)
Craiova a pierdut titlul în ultima etapă, dar vechile dușmanii, în Oltenia, nu se uită cu una cu (...)
Dan Nistor, dezlănțuit după ce a ratat titlul cu Craiova: „Așa țară, așa Federație!” + Ce spune despre situația lui Dinamo: (...)
Dan Nistor, dezlănțuit după ce a ratat titlul cu Craiova: „Așa țară, așa Federație!” + Ce spune despre situația lui Dinamo: „Altă bombă nucleară în Liga 1” | (...)
Dan Nistor a ratat șansa de a deveni campionul României cu Universitatea Craiova. Mijlocașul s-a (...)
[Toate articolele din: ProSport +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY