ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI8 august 2020

 
 

Coronavirus | Cristian Oancea, managerul Spitalului Victor Babeș din Timișoara: 'Unii pacienți vin și anunță că au (...)

B1 Tv [14/07/2020]

 
Coronavirus | Cristian Oancea, managerul Spitalului Victor Babeș din Timișoara: 'Unii pacienți vin și anunță că au COVID și pleacă acasă, alții refuză tratamentul' (VIDEO)
     
Coronavirus | Cristian Oancea, managerul Spitalului Victor Babeș din Timișoara: 'Unii pacienți vin și anunță că au COVID și pleacă acasă, alții refuză tratamentul' (VIDEO)

Managerul Spitalului Victor Babeș din Timișoara, Cristian Oancea, consideră, în contextual creșterii alarmante a numărului de persoane testate pozitiv cu noul coronavirus, că legea CCR, care permite...

cititi articolul complet în B1 Tv

        Trimite Email
 
EXCLUSIV // Ce spun psihologii despre efectele pandemiei de coronavius: Dacă nu dezvoltăm o altă rutină, adaptată (...)
EXCLUSIV // Ce spun psihologii despre efectele pandemiei de coronavius: Dacă nu dezvoltăm o altă rutină, adaptată noului context, urmele pot să fie dramatice. Oamenii trebuie să accepte faptul că ne (...)
Pandemia de coronavirus a venit cu o serie întregă de provocări pentru întrega omenire. Perioada de (...)
Accident rutier cu cinci autoturisme pe Autostrada Soarelui. Coloană de mașini de aproximativ 3 kilometri pe drumul (...)
Accident rutier cu cinci autoturisme pe Autostrada Soarelui. Coloană de mașini de aproximativ 3 kilometri pe drumul spre litoral
Cinci autoturisme s-au ciocnit sâmbătă dimineață pe Autostrada A2 București-Constanța, îngreunând (...)
Anchetă la Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgovişte. Un pacient cu un picior amputat s-a aruncat de la etajul (...)
Anchetă la Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgovişte. Un pacient cu un picior amputat s-a aruncat de la etajul 4
Un pacient al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgovişte s-a aruncat de la etajul al patrulea al (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY