ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI10 august 2020

 
 

REPORTAJ/Hotelierii se poartă ''cu mănuşi'' cu românii care se aventurează într-o experienţă pe litoralul Mării (...)

Agerpres [12/07/2020]

 
REPORTAJ/Hotelierii se poartă ''cu mănuşi'' cu românii care se aventurează într-o experienţă pe litoralul Mării Negre
     
REPORTAJ/Hotelierii se poartă ''cu mănuşi'' cu românii care se aventurează într-o experienţă pe litoralul Mării Negre

Răsăritul şi apusul la mare sunt toate la fel. În Grecia, Bulgaria sau România. Te lasă câteva minute fără suflare doar ca să prinzi, într-o amintire, culorile magnifice şi vibraţia mării. După o încremenire de câteva luni din cauza pandemiei de coronavirus, locurile încep să prindă viaţă, unele mai timid, altele mai în forţă, iar litoralul românesc nu face excepţie.   Foto: (c) Mariana NICA / AGERPRES Pandemia a adus cu ea reguli noi, de siguranţă, iar turiştii trebuie să se adapteze. Hotelierii au devenit mai amabili, se poartă "cu mănuşi" cu românii care au prins curaj să se aventureze într-o experienţă inedită pe litoralul Mării Negre. *** Rezervări la foc continuu pe litoralulromanesc.ro Chiar dacă, la început de iulie, litoralul românesc nu este la fel de plin ca în anii trecuţi, când nu puteai arunca un ac pe plajele din staţiunile cu tradiţie, uşor-uşor turiştii au început să îşi facă rezervări şi pentru ţărmul Mării Negre, renunţând din cauza pandemiei la destinaţiile favorite, Grecia sau Bulgaria. Confirmă acest lucru Ştefan Necula, directorul agenţiei litoralulromanesc.ro., care spune că în biroul agenţiei din Constanţa, unde lucrează 24 de operatori, sunt preluate zilnic în această perioadă în jur de 1.500 de apeluri, iar timpul de aşteptare pentru a fi preluat este de aproximativ trei minute. "Suntem cel mai mare tour-operator pentru piaţa de litoral din România. Avem oferte variate, la preţuri, de asemenea, foarte variate. În perioada aceasta sunt destul de mulţi turişti care sună la agenţie şi cred că acoperim în jur de 1.500 de persoane pe zi. Uneori, avem şi câte 70 de apeluri în aşteptare. Cei 24 de operatori preiau apeluri în intervalul 9:00 -19:00. Sincer, acum, am mai avea nevoie de mai mulţi operatori pentru preluarea tuturor apelurilor, dar încă facem faţă şi nu avem turişti nemulţumiţi", precizează (...)

cititi articolul complet în Agerpres

        Trimite Email
 
Fotbal/Coronavirus: Atletico Madrid îşi reia antrenamentele după testările negative
Fotbal/Coronavirus: Atletico Madrid îşi reia antrenamentele după testările negative
Atletico Madrid va reveni luni seara la antrenamente înainte de participarea, la Lisabona, la (...)
Buzău: Şapte focare COVID-19 active în judeţ
Buzău: Şapte focare COVID-19 active în judeţ
Şapte focare COVID-19 sunt active în judeţul Buzău, printre instituţiile unde acestea au fost (...)
CAB: Procesul privind redeschiderea anchetei în dosarul ''10 august'', mutat la Tribunalul Bucureşti
CAB: Procesul privind redeschiderea anchetei în dosarul ''10 august'', mutat la Tribunalul Bucureşti
Curtea de Apel Bucureşti (CAB) a decis, luni, că nu are competenţa materială să judece cererea (...)
[Toate articolele din: Agerpres +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY