ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI9 august 2020

 
 

Gândul [12/07/2020]

 
NEGOCIERI. Austria cere ca ajutorul oferit de UE pentru statele afectate de pandemie să fie destinat „celor mai săraci dintre săraci”
     
NEGOCIERI. Austria cere ca ajutorul oferit de UE pentru statele afectate de pandemie să fie destinat „celor mai săraci dintre săraci”

Austria, una dintre cele patru state membre ale Uniunii Europene care își doresc schimbări în ceea ce privește fondul comunitar destinat revenirii economiilor în urma crizei provocate de pandemia de COVID-19, propune ca cea mai […]

cititi articolul complet în Gândul

        Trimite Email
 
[Toate articolele din: Gândul +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY