ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI9 august 2020

 
 

Descopera [11/07/2020]

 
Routerele din casele noastre pot reprezenta un risc pentru securitatea dispozitivelor noastre
     
Routerele din casele noastre pot reprezenta un risc pentru securitatea dispozitivelor noastre

Routerele din locuințele oamenilor sunt vulnerabile la atacuri informatice, iar multe dintre ele nu au primit niciodată o actualizare de securitate. Organizația a analizat 127 de modele de routere pentru acasă, oferite de șapte mărci. FKIE a […] Articolul Routerele din casele noastre pot reprezenta un risc pentru securitatea dispozitivelor noastre apare prima dată în Descopera.ro.

cititi articolul complet în Descopera

        Trimite Email
 
[Toate articolele din: Descopera +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY