ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI10 august 2020

 
 

Coronavirus: OMS raportează un număr record de îmbolnăviri într-o singură zi

Gazeta de Sud [5/07/2020]

 
Coronavirus: OMS raportează un număr record de îmbolnăviri într-o singură zi
     
Coronavirus: OMS raportează un număr record de îmbolnăviri într-o singură zi

Numărul de noi îmbolnăviri cu Covid-19 la nivel mondial a atins un nivel record, de 212.326 cazuri în ultimele 24 de ore, potrivit unui raport al Organizației Mondiale a Sănătății, citat de CNBC. Raportul spune că sunt peste 10,9 milioane de cazuri Covid-19 confirmate la nivel global, cu 212.326 de cazuri noi în ultimele 24 de ore. De la începutul pandemiei s-au înregistrat cel puțin 523.011 de decese în întreaga lume, 5.134 dintre aceste decese fiind înregistrate în ultimele 24 de ore. Cea mai mare creștere raportată sâmbătă a avut loc în America de Nord și de Sud, cu 129.772 de cazuri noi în ultimele 24 de ore, ceea ce a ridicat totalul din regiune la aproape 5,58 milioane. Asia de Sud-Est a avut 27.947 de cazuri noi, cu India și Bangladesh înregistrând cele mai mari creșteri din regiune. Rusia, cea mai mare creștere din Europa Regiunea Mediteranei de Est a înregistrat 20.043 de cazuri noi cu Arabia Saudită, Pakistanul și Iranul cel mai puternic lovite. Europa a înregistrat 19.694 de cazuri noi, cu cea mai mare creștere în Rusia. Africa a avut 12.619 cazuri, iar Pacificul de Vest, care include China, a avut 2.251 de cazuri noi. Europa are în total 2,75 milioane de cazuri, regiunea Estului Mediteranei are 1,13 milioane, Asia de Sud-Est are aproape 900.000, Africa are peste 342.000, iar Pacificul de Vest are aproape 222.000 de cazuri.OMS a menționat că factori precum detectarea cazurilor, definițiile, strategiile de testare sau raportarea diferă între țări, teritorii și zone. Un oficial de vârf al agenției a avertizat săptămâna aceasta că este posibil ca unele țări să fie nevoite să reintroducă restricțiile. În timp ce cazurile confirmate sunt în creștere în SUA, virusul pare să ucidă mai puține persoane raaportat la numărul infecțiilor. The New York Times a citat vineri experți care spun că pare să fi apărut o (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud

        Trimite Email
 
Dosarul 10 august, trimis spre judecare la Tribunalul București
Dosarul 10 august, trimis spre judecare la Tribunalul București
Curtea de Apel București a admis solicitarea șefilor Jandarmeriei ca dosarul 10 august să fie (...)
Piața auto din România își revine
Piața auto din România își revine
Piața auto locală este în revenire, deși în iulie s-au înmatriculat cu 44% mai puține mașini decât în (...)
Noi condiții pentru donarea de plasmă de la persoanele vindecate de coronavirus
Noi condiții pentru donarea de plasmă de la persoanele vindecate de coronavirus
Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a semnat un ordin care va permite creșterea atât a numărului (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY