ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI8 august 2020

 
 

Astăzi, în Moldova și în lume

Radio Europa Liberă [3/07/2020]

 
Astăzi, în Moldova și în lume
     
Astăzi, în Moldova și în lume

Vremea pentru vineri, 3 iulie, se anunță foarte călduroasă: temperaturile maxime vor urca până la 35 de grade în sud, menținându-se sub pragul numit de unii tropical, de 30 de grade, doar în extremitatea nordică. Nu se anunță precipitații semnificative. Sfârșitul săptămânii ar urma însă să readucă vremea instabilă, cu ploi abundente, cel puțin în jumătatea de nord a țării. Să răsfoim acum agenda de evenimente interne: Agenția de presă IPN organizează vineri on-line dezbaterile publice cu tema: „Președinția Germaniei în UE: impact pentru Europa, impact pentru Republica Moldova”. Este ediția a 142-a din ciclul „Dezvoltarea culturii politice în dezbateri publice”. Parlamentul R. Moldova se întrunește în ședință. În Capitală are loc un briefing organizat de Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene cu tema „Implementarea Acordului de Asociere cu Uniunea Europeană, Rezultate și priorități pentru 2020”.  Tot la Chișinău este programată ședința Consiliului Superior al Procurorilor. Are loc ședința Comisiei pentru protecție socială, ocrotire a sănătății, educație, cultură, mass-media și relații internaționale a Consiliului municipal Chișinău. Din agenda externă prezentată de AFP: Parlamentul Germaniei ar urma să dezbată și voteze chestiunea pensiei minime. Prim-miniștrii din cele patru țări ale Grupului Vișegrad se întâlnesc la Varșovia să se pregătească împreună de un summit UE. Ca și alte mari companii aeriene, Air France ar putea anunța concedieri. La Istanbul are loc judecata în contumacie a saudiților suspectați de uciderea jurnalistului Khashoggi la consulatul saudit. În Statele Unite, președintele Donald Trump asistă la focuri de artificii în ajunul Zilei (...)

cititi articolul complet în Radio Europa Liberă

        Trimite Email
 
INTERVIU Doctorul Anthony Fauci, despre necunoscutele Covid-19 și cât de eficient trebuie să fie un (...)
INTERVIU Doctorul Anthony Fauci, despre necunoscutele Covid-19 și cât de eficient trebuie să fie un vaccin
Doctorul Anthony Fauci este directorul Institutului Național al SUA pentru Alergii și Boli (...)
Natalia Radina, jurnalistă din Belarus: „Lui Lukașenka i-a rămas foarte puțin timp, vă garantez”
Natalia Radina, jurnalistă din Belarus: „Lui Lukașenka i-a rămas foarte puțin timp, vă garantez”
Opoziția din Belarus se așteaptă la falsificarea masivă a alegerilor de duminică în favoarea lui (...)
„Patriotul e acela care trăiește aici, în glodul nostru” (VIDEO/FOTO)
„Patriotul e acela care trăiește aici, în glodul nostru” (VIDEO/FOTO)
La 27 august 1991, Parlamentul Republicii Moldova a adoptat Declarația de Independență.
[Toate articolele din: Radio Europa Liberă +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY