ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI13 august 2020

 
 

O carte de dezvăluiri despre familia președintelui Trump, interzisă temporar

Radio Europa Liberă [2/07/2020]

 
O carte de dezvăluiri despre familia președintelui Trump, interzisă temporar
     
O carte de dezvăluiri despre familia președintelui Trump, interzisă temporar

În Statele Unite, o curte de apel a anulat o interdicție temporară asupra publicării unei cărți de dezvăluiri despre familia președintelui Donald Trump, scrisă de o nepoată a lui Trump. Curtea Supremă de Apel din New York a decis la 1 iulie împotriva blocării de către un judecător, cu o zi mai devreme, a distribuirii cărții apărută la editura Simon & Schuster „Prea mult și niciodată destul; cum a creat familia mea cel mai periculos om din lume”, scrisă de Mary Trump. Cartea ar urma să intre în vânzare oficial la 28 iulie, iar Simon & Schuster a spus că deja a trimis în librării 75.000 de exemplare din prima ediție a cărții. Blocarea cărții a fost cerută de fratele președintelui, Robert Trump, care a spus că nepoata Mary încalcă un acord de „ne-dezvăluire” semnat în 2001, după rezolvarea unei chestiuni de moștenire în familie. Judecătorul din New York a decis miercuri că editura Simon & Schuster nu era parte semnatară a acordului respectiv, așa că blocarea publicării cărții nu este legală. Săptămâna trecută, un judecător american refuzase să blocheze apariția cărții de memorii a fostului consilier de securitate națională John Bolton, intitulată „Încăperea cu pricina”.  

cititi articolul complet în Radio Europa Liberă

        Trimite Email
 
Moldova la ora 7
Moldova la ora 7
Ştiri, interviuri, analize. Programul care stabileşte agenda zilei. Programul in care puteți (...)
News
News
Plaja exotică e necesară şi în acest an?
Plaja exotică e necesară şi în acest an?
[Toate articolele din: Radio Europa Liberă +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY