ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI13 august 2020

 
 

Rusia: peste 75% din votanți au aprobat pachetul de amendamente constituționale

Radio Europa Liberă [2/07/2020]

 
Rusia: peste 75% din votanți au aprobat pachetul de amendamente constituționale
     
Rusia: peste 75% din votanți au aprobat pachetul de amendamente constituționale

Potriviti primelor rezultate ale  referendumului din Rusia asupra pachetului de amendamente constituționale, aproape 76% dintre votanți au aprobat schimbările. Potrivit Comisiei Electorale Centrale, circa 23% s-au pronunțat împotrivă iar participarea la votul care a durat o săptămână este estimată la circa 65%. Amendamentele, între altele, i-ar permite președintelui Vladimir Putin să candideze pentru încă două mandate consecutive. Alexei Navalnîi, unul din liderii opoziției a scris pe blogul său că „cifrele sunt o minciună și o înscenare și nu reflectă adevărata opinie a rușilor”. Campania „Nu!” care s-a opus amendamentelor a prezentat rezultatele unei numărători paralele : potrivit acestor cifre, la Moscova, 55% ar fi votat împotriva pachetului de amendamente, la Sankt Petersburg, procentul celor care s-au opus ar fi de peste 63%.

cititi articolul complet în Radio Europa Liberă

        Trimite Email
 
Moldova la ora 7
Moldova la ora 7
Ştiri, interviuri, analize. Programul care stabileşte agenda zilei. Programul in care puteți (...)
News
News
Plaja exotică e necesară şi în acest an?
Plaja exotică e necesară şi în acest an?
[Toate articolele din: Radio Europa Liberă +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY