ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI10 august 2020

 
 

IGPF: 1.543 de persoane ajunse la frontieră - trimise în carantină/ izolare, în ultimele 24 de (...)

Agerpres [2/07/2020]

 
IGPF: 1.543 de persoane ajunse la frontieră - trimise în carantină/ izolare, în ultimele 24 de ore
     
IGPF: 1.543 de persoane ajunse la frontieră - trimise în carantină/ izolare, în ultimele 24 de ore

Aproximativ 88.200 de persoane, cetăţeni români şi străini, cu peste 35.700 de mijloace de transport (dintre care 14.300 de automarfare) au efectuat formalităţile de control prin punctele de frontieră de la nivelul întregii ţări în ultimele 24 de ore, informează joi IGPF. Conform unui comunicat transmis AGERPRES, pe sensul de intrare au fost aproximativ 47.200 de persoane cu 19.000 mijloace de transport, iar pe cel de ieşire 41.000 de persoane cu 16.200 mijloace de transport. Frontiera cu Ungaria, prin cele 11 puncte de trecere, a fost tranzitată de aproximativ 46.100 de persoane şi 21.200 de mijloace de transport (7.200 automarfare), din care pe sensul de intrare în ţară au fost aproximativ 25.200 de persoane cu 12.000 mijloace de transport. În urma verificărilor suplimentare efectuate în linia a doua, au fost trimise spre izolare/ carantină la locuinţă de către specialiştii Direcţiei de Sănătate Publică 1.543 de persoane. Principalele puncte de trecere unde au fost dispuse astfel de măsuri sunt: PTF Nădlac I - 208 (din care 86 pe jos), PTF Borş - 282, PTF Nădlac II - 732, PTF Petea - 192, PTF Vărşand - 4. În ceea ce priveşte activităţile specifice, în zonele de competenţă - punctele de trecere şi "frontiera verde" - poliţiştii de frontieră au constatat 36 de fapte ilegale (21 de infracţiuni şi 15 contravenţii) săvârşite atât de cetăţeni români, cât şi străini. Au fost descoperite, independent sau în colaborare cu alte instituţii, bunuri nedeclarate (ce urmau a fi introduse ilegal în ţară), care depăşeau plafonul vamal admis ori suspecte a fi contrafăcute, în valoare totală de aproximativ 32.700 de lei. Valoarea amenzilor contravenţionale aplicate se ridică la peste 6.300 de lei. Nu s-a permis intrarea în ţară a 28 de cetăţeni străini, care nu îndeplineau condiţiile prevăzute de lege, şi de asemenea nu s-a permis (...)

cititi articolul complet în Agerpres

        Trimite Email
 
Fotbal/Coronavirus: Atletico Madrid îşi reia antrenamentele după testările negative
Fotbal/Coronavirus: Atletico Madrid îşi reia antrenamentele după testările negative
Atletico Madrid va reveni luni seara la antrenamente înainte de participarea, la Lisabona, la (...)
Buzău: Şapte focare COVID-19 active în judeţ
Buzău: Şapte focare COVID-19 active în judeţ
Şapte focare COVID-19 sunt active în judeţul Buzău, printre instituţiile unde acestea au fost (...)
CAB: Procesul privind redeschiderea anchetei în dosarul ''10 august'', mutat la Tribunalul Bucureşti
CAB: Procesul privind redeschiderea anchetei în dosarul ''10 august'', mutat la Tribunalul Bucureşti
Curtea de Apel Bucureşti (CAB) a decis, luni, că nu are competenţa materială să judece cererea (...)
[Toate articolele din: Agerpres +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY